Beauty Salon
in Diemen, Amsterdam
Beauty salons

Choose from 14 beauty salons in Diemen, Amsterdam

Semsbeautygarage

4,9
61 reviews
Diemen, Amsterdam
Show on map
Russian Manicure Naturel 30 mins
€25
Spa Pedicure1 hr
€40
Voeten Gellac incl Russian Manicure 45 mins
€40
Quick view venue details
MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
09:0020:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed

Semsbeautygarage is een stijlvolle nagelsalon gelegen in het gezellige stadje Diemen. Deze salon biedt een uitgebreide reeks aan nagelbehandelingen, waaronder manicures, pedicures, nagelverlenging en nail art. Hier kunt u terecht voor de perfecte look en verzorging van uw handen en voeten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diemen station ligt op slechts 900 meter afstand en de Sniep tramhalte is op 1300 meter afstand. Hierdoor is Semsbeautygarage gemakkelijk te bereiken voor zowel inwoners van Diemen als bezoekers van buitenaf.

Het team: Het professionele team van Semsbeautygarage staat klaar om u een ontspannende en verjongende ervaring te bieden. Met hun expertise en passie voor nagelverzorging zorgen zij ervoor dat u tevreden en met prachtig verzorgde handen en voeten de salon verlaat. Het team zet zich in om u een persoonlijke en hoogwaardige behandeling te bieden, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wat we leuk vinden aan de salon: Semsbeautygarage biedt niet alleen hoogwaardige nagelbehandelingen, maar ook een ontspannen en gastvrije sfeer. De salon is stijlvol ingericht, waardoor u zich direct op uw gemak zult voelen. De vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u zich welkom voelt en dat uw bezoek aan de salon een aangename ervaring is. Bovendien is de locatie in het charmante stadje Diemen ideaal voor een dagje uit, waarbij u uw bezoek aan Semsbeautygarage kunt combineren met het verkennen van de omgeving.