Beauty Salon
near Kwadijk, Noord-Holland
Any date
Beauty salons

Choose from 6 beauty salons near Kwadijk, Noord-Holland

Studio Allegro

4,9
25 reviews
Purmerend, Noord-Holland
Show on map
Home-based venue
Vrouwen waxen - Gezicht 10 mins
from €10
Tandkristal plaatsen 15 mins
€20
Wimperextensions One by One - Opvullen 10 mins - 1 hr 30 mins
from €5
Quick view venue details
MonMonday
09:3020:30
TueTuesday
09:3013:00
WedWednesday
09:3013:00
ThuThursday
09:3015:45
FriFriday
09:3013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Bij Studio Allegro in Purmerend kom je terecht in een fijne omgeving waar er naar jouw wensen worden geluisterd, en waar je altijd tevreden de deur uit loopt. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Vraag gerust advies aan Marella als je nog twijfelt over een nieuwe look, ze helpt je graag.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Treinstation Purmerend is op loop afstand. Buslijnen Waterlandplein & Waterlandlaan voor de deur met een stop. Daarnaast is er een gratis parkeermogelijkheid in de buurt.

Het team:
Bestaande uit eigenaresse Marella. Zij is net gestart maar heeft meerdere jaren ervaring in verschillende behandelingen. De salon is net opgericht, maar Marella heeft al langer ervaring als wimperstyliste met behaalde certificaat one-by one. Daarnaast heeft zij het certificaat allround browstylist.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijke sfeer met zacht teinten.
  • Gespecialiseerd in: Tatoeage verwijderen met de pico laser, carbon peeling en het zetten van tandkristallen. Eigenaresse Marella luistert naar de wensen van de klant en houd van een persoonlijke benadering.
  • De extra’s: Doet ook huidverbeteringsbehandelingen.