Beauty Salon
in Leiden
Any date
Beauty salons

Choose from 27 beauty salons in Leiden

Sparkling Wellness

5,0
7 reviews
Leiden
Show on map
Bovenlip harsen 10 mins
€12
Harsen oksels 10 mins
€15,50
Wenkbrauwen verven & Epileren 20 mins
€19
Quick view venue details
MonMonday
09:3016:00
TueTuesday
09:3016:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
14:0021:00
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
09:3015:00
SunSunday
Closed

Bij Sparkling kun je ontspannen en je dagelijkse gedachten achterwege laten. De juiste muziek, de juiste geuren, de juiste omgeving, zorgen dat je lichaam en geest in balans komen. En zo willen zij graag elke klant de deur uit laten gaan, sprankelend, ontspannen en in balans.

Het team: De eigenaresse schoolt zich graag bij, ze blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en ze speelt in op datgene waar behoefte aan is met nieuwe behandelingen. Met 20 jaar ervaring in het vak is ze gekomen waar ze nu voor staat en heeft een geweldig team naast haar. Vanaf september 2022 doen ze het samen. Marisa & Joella hebben ieders hun specialiteiten en samen maken ze een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de deur binnen komt bij Sparkling Wellness.

Gespecialiseerd in: Bij Sparkling Wellness kan je jezelf zijn, even op adem komen, adem halen en je hoofd legen. Naast de holistische behandelingen en massages geeft Sparkling Wellness professionele peeling op basis van fruitzuren. Ook voor je onderhoud van je wenkbrauwen, wimpers of het ontharen zijn ze er voor jou. Alles met aandacht voor jou en professionaliteit van ons.

Merken en producten: De producten worden met zorg voor jou uitgekozen. Sparkling Wellness staat 100% achter het merk Laskhmi, dit is een heel mooi natuurlijk merk op basis van de ayurvedische filosofie. Lichaam & geest in balans dat is de essentie van Lakshmi. Daarnaast geven we professionele peeling met de producten van het Israëlische merk HL Cosmetics, dit product op basis van fruitzuur laat een effectief resultaat achter zonder je huid te beschadigen. Voor de make-up hebben we BAIMS, een mineraal make-up en 100% natuurlijk, dierproef vrij en vegan.

Extra's: Soms kan je niet omschrijven van wat je doet en is het het beste om het te ervaren, om zo te begrijpen wat we doen. Ze zien je graag bij Sparkling Wellness en zullen jou het laten ervaren.

Lach, dans, schitter en straal! Kies er niet één maar doe ze allemaal.

1
2