Beauty Salon
in Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Any date
Beauty salons

Choose from 7 beauty salons in Oud-Beijerland, Zuid-Holland

United Beauty Clinics

No reviews
Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Show on map
Intake Consult JouwHuid-kliniek 30 mins
€0
Intake Consult EMSHAPE-NEO 30 mins
€95
Controle consult Coolshaping kliniek 30 mins
€95
Quick view venue details
MonMonday
09:0023:00
TueTuesday
09:0023:00
WedWednesday
09:0023:00
ThuThursday
09:0023:00
FriFriday
09:0023:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Wij zijn Demi en Marja Fernandes. Ja het klopt, wij zijn moeder en dochter en beiden trotse eigenaars bij de EMSHAPE-NEO en Coolshaping-kliniek twee concepten die beiden vallen onder United Beauty Clinics. Voor ons is het enorm van belang dat er geen enkele druk wordt ervaren om een behandeling af te nemen. Om deze reden informeren wij onze cliënten zo goed mogelijk tijdens het intakegesprek over de behandeling en de te verwachten resultaten. Door uitgebreid onderzoek te doen naar medische apparatuur met de beste kwaliteit voor een lagere prijs, kunnen wij onze behandelingen voor een eerlijke prijs aanbieden.

Bodyshaping: EMSHAPE-NEO / Coolshaping-kliniek Anti-aging: Thermagic / Exile Ulthera RF / Ultherapie

In onze United Beauty Clinics hebben wij een team van professionals die zijn opgeleid tot Cryoloog en EM Shape Body Contouring en Anti Aging specialist. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende behandelingen. Onze specialisten kunnen je als geen ander uitleggen hoe HIFEM-RF, Cryolipolyse en Anti Aging in zijn werk gaat, wat de verschillen hiertussen zijn en wat voor jou het beste werkt. Wij vinden het enorm belangrijk dat onze cliënten van tevoren worden geïnformeerd over de resultaten die reëel zijn. Zo ontstaan er geen onrealistische verwachtingen en is het voor de cliënt duidelijk welke resultaten er verwacht kunnen worden.

Wij delen de passie om mensen beter in hun vel te laten zitten door middel van de allernieuwste technologieën. Zo helpen wij in onze Coolshaping en EMshape-NEO kliniek jaarlijks honderden mensen met het verbeteren van hun body shape. Door onze wetenschappelijk bewezen cryolipolyse en HI-EMT+RF behandelingen worden vetcellen gereduceerd en spieren vergroot op de gewenste zone(s) en. Doordat wij bij Coolshaping en de Emshape kliniek bezig zijn met bodyshaping, kregen wij veel vragen betreffende de huid. Als je afval of body vet kwijtraakt ben je niet direct af van cellulitis, striae, littekens, pigmentvlekken of rimpels. Na een gedegen onderzoek blijkt het dat technologie ook hier veel kan betekenen. Vooral voor de doelgroep die niet direct in hun lichaam willen laten snijden of gebruik willen maken van Botox of Fillers. Uit het onderzoek waren er drie behandelingen die er uitspringen en alle drie beweren dat ze de beste oplossing zijn. Wij kunnen ondanks uitgebreid onderzoek geen keuze maken. Want alle drie de behandelingen hebben voor en nadelen en kijkende naar de patiënt bepaal je welke behandeling het beste voor ze is. Daarom hebben wij beslist om als enige kliniek alle drie de technologieën te gaan gebruiken zodat wij niet bevooroordeeld zijn en een eerlijk en onpartijdig advies kunnen geven op het gebied van Anti Aging. Op deze site kan je veel meer lezen over dit onderwerp.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: bus 171 Oud-Beijerland, Vierwiekenplein / Rotterdam Zuidplein.

November 2021 hebben wij besloten een resultaat-garantie te bieden. Dit durven wij als enige kliniek aan omdat wij zien dat de resultaten geweldig zijn en onze cliënten het vertrouwen willen geven dat we hun ook kunnen helpen. Geen resultaat? Dan krijgt je het geld van de behandeling terug.