Beauty Salon
in Zuidoost, Amsterdam
Beauty salons

Choose from 32 beauty salons in Zuidoost, Amsterdam

Experience Your Wellness

5,0
376 reviews
Bijlmer-Centrum, Amsterdam
Show on map
Wax middenstuk wenkbrauwen 10 mins
€9,80
1 zone (kin/kaak/bovenlip/wangen) 10 mins
€12,60
Voeten 15 mins
€15,80
Quick view venue details
MonMonday
09:3020:00
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
09:3018:00
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
11:0018:00

Experience Your Wellness is een beauty and coaching praktijk waar je als dame op hoog niveau behandelingen krijgt die met veel aandacht en zorg wordt gegeven. Je ervaart een moment van ontspanning en verzorging. Je ervaart een moment van bijkomen en verfrissing. Je ervaart een moment van loslaten en genieten. Bij Experience Your Wellness is het genieten en waar je de tijd mag en leert nemen, om met zorg en aandacht de tijd voor jezelf te nemen! Sandy creëert op een mooie en natuurlijke manier een sfeer in haar praktijk waar je uitgenodigd wordt dit te kunnen doen.

Sfeer in de salon: In de praktijk is er een hele fijne balans tussen warmte en excellentie. Haar praktijk is te omschrijven als cozy, elegant en lovely pink. Het is altijd erg netjes en schoon en je merkt dan ook dat Sandy daar veel waarde aan hecht.

Merken en producten: Éminence Organics Skin Care, STRONG Rose Oil, PHB Ethical Beauty.

Het team: Sandy, de eigenaresse is hele vriendelijke en warme vrouw. Haar klanten zijn belangrijk voor haar. Dat merk je doordat ze haar klanten ziet en hoort als een individu. Ze denkt met haar klanten mee, geeft eerlijke adviezen en neemt de tijd voor iedere afspraak. Sandy is zeer professioneel in haar werkwijze en tegelijkertijd heel benaderbaar en bereikbaar als persoon. Dat maakt dat je heel erg op je gemak voelt bij haar en dus ook meteen wanneer je de praktijk binnen loopt. Experience Your Wellness is een plek waar je je gauw thuis voelt.

Gespecialiseerd in: Organic Touch Therapeut, Dermaplaning (certified Trainer), 100% natuurlijke product gebruik. Sugaring.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Halte Bullewijk metro 50/54.

Extra's: Experience Your Wellness verzorgt delightful and pleasing wellness ervaring zonder naar een Spa wellness te hoeven gaan! Experience Your Wellness wordt gewaardeerd als de top drie beauty wellness plekken van Amsterdam en omgeving! Een beauty praktijk met veel schoonheid, liefde, aandacht en klasse!