Hair Salon
near Laan van Meerdervoort, The Hague
Any date
Hair salons

Choose from 8 hair salons near Laan van Meerdervoort, The Hague

Van Hot naar Hair

5,0
47 reviews
Reinkenstraat, The Hague
Show on map
pony knippen 15 mins
€17,50
kind knippen tot 1 jaar 30 mins
€19,50
kind knippen tot 4 jaar 30 mins
€26,50
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:3016:30
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed

Van Hot naar Hair is een stijlvolle en moderne kapsalon gelegen in de sfeervolle stad Den Haag. Deze salon biedt een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, waaronder knippen, kleuren en stylen, voor zowel dames als heren. Met een toegewijd en getalenteerd team is Van Hot naar Hair de perfecte plek om een verfrissende en trendy look te creëren.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts op 100 meter afstand ligt van de Conradkade tramhalte. Dit maakt het een ideale locatie voor klanten die reizen met de tram, en zorgt voor een snelle en probleemloze reis naar de salon.

Het team: Het team van Van Hot naar Hair bestaat uit ervaren en gepassioneerde haarstylisten die zich inzetten om elke klant een professionele en persoonlijke service te bieden. Ze luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van elke klant en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met het perfecte kapsel.

Wat we leuk vinden aan de salon: Van Hot naar Hair onderscheidt zich door de stijlvolle en moderne inrichting, de ontspannen sfeer en het warme welkom dat klanten ontvangen bij binnenkomst. De combinatie van professionele haarstylisten en hoogwaardige haarproducten zorgt ervoor dat elke klant de beste haarverzorgingservaring krijgt. Bovendien maakt de gunstige ligging nabij openbaar vervoer het een gemakkelijke keuze voor klanten die reizen met de tram.

MAKE hairsalon Kijkduin B.V.

No reviews
Bohemen en Meer en Bos, The Hague
Show on map
Wenkbrauwen
€10
Blow dry small 30 mins
€33
Blow dry medium 45 mins
€46
Quick view venue details
MonMonday
09:0017:30
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0015:00
SunSunday
Closed

MAKE hairsalon Kijkduin B.V. is een moderne en stijlvolle kapsalon gelegen in de prachtige stad Den Haag. Deze salon biedt een breed scala aan haarbehandelingen en diensten, van knippen en kleuren tot föhnen en stylen, om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts op 300 meter afstand ligt van de Heliotrooplaan tramhalte. Dit maakt het een ideale locatie voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad, die op zoek zijn naar een ontspannen en professionele kapsalonervaring.

Het team: Het ervaren en getalenteerde team van MAKE hairsalon Kijkduin B.V. staat klaar om hun klanten te voorzien van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarverzorging en styling. Ze zijn toegewijd aan het bieden van een persoonlijke en vriendelijke service, en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met hun behandeling en zich op hun gemak voelt tijdens hun bezoek aan de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: Wat opvalt aan MAKE hairsalon Kijkduin B.V. is de gezellige en stijlvolle sfeer, die klanten een ontspannen en luxueuze omgeving biedt om te genieten van hun haarbehandelingen. De salon is uitgerust met moderne apparatuur en comfortabele stoelen, zodat klanten zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek. Bovendien zorgt de gunstige ligging nabij het openbaar vervoer ervoor dat de salon gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige kapsalonervaring in Den Haag.