Hair Salon
in Scheveningen, The Hague
Any date
Hair salons

Choose from 13 hair salons in Scheveningen, The Hague

Van Hot naar Hair

5,0
49 reviews
Reinkenstraat, The Hague
Show on map
pony knippen 15 mins
€17,50
kind knippen tot 1 jaar 30 mins
€19,50
Heren contouren 15 mins
€18,50
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:3016:30
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed

Van Hot naar Hair is een stijlvolle en moderne kapsalon gelegen in de sfeervolle stad Den Haag. Deze salon biedt een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, waaronder knippen, kleuren en stylen, voor zowel dames als heren. Met een toegewijd en getalenteerd team is Van Hot naar Hair de perfecte plek om een verfrissende en trendy look te creëren.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts op 100 meter afstand ligt van de Conradkade tramhalte. Dit maakt het een ideale locatie voor klanten die reizen met de tram, en zorgt voor een snelle en probleemloze reis naar de salon.

Het team: Het team van Van Hot naar Hair bestaat uit ervaren en gepassioneerde haarstylisten die zich inzetten om elke klant een professionele en persoonlijke service te bieden. Ze luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van elke klant en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met het perfecte kapsel.

Wat we leuk vinden aan de salon: Van Hot naar Hair onderscheidt zich door de stijlvolle en moderne inrichting, de ontspannen sfeer en het warme welkom dat klanten ontvangen bij binnenkomst. De combinatie van professionele haarstylisten en hoogwaardige haarproducten zorgt ervoor dat elke klant de beste haarverzorgingservaring krijgt. Bovendien maakt de gunstige ligging nabij openbaar vervoer het een gemakkelijke keuze voor klanten die reizen met de tram.