Choose from 1238 venues offering hair and beauty in Noord-Holland

New

Kigelia - Massage 't Gooi

5,0
49 reviews
Huizen, Noord-Holland
Show on map
Swedana (Stoomtunnel alleen als extra bij massage) 10 mins
€15
Consult Massagetherapie 30min 30 mins
€40
Ontspanningsmassage 30min 30 mins
€40
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3019:00
WedWednesday
09:3020:00
ThuThursday
09:3020:00
FriFriday
09:3820:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed

Kigelia - Massage ’t Gooi is een praktijk voor massage, lichaamsbehandelingen en voedingsadviezen.

De praktijk is gevestigd in het Ambachtshuis in Huizen, goed te bereiken en met volop parkeerruimte. Je wordt uit de ruime wachtkamer opgehaald voor jouw behandeling en die wordt volledig op jou afgestemd.

Moreno Giraldi, gediplomeerd sportmasseur en orthomoleculair therapeut neemt alle stappen van je behandeling met je door zodat je daarna helemaal kunt ontspannen en bijkomen.  Moreno heeft sinds 2007 verschillende massagetechnieken eigen gemaakt en blijft zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.

Naast ontspanningsmassage, stressbehandelingen en de behandeling van lichamelijke en mentale klachten, kun je ook lichaamsrituelen ter verbetering van het silhouet (anti-cellulitismassages en pakkingen), huid-detox, littekenverbetering en speciale massagetechnieken ter ondersteuning van herstel na blessures zoals triggerpoints-therapie, myofasciaal (bindweefsel)release en acupressuur. 

Je massage wordt aangepast op wat jij nodig hebt vanuit een holistisch perspectief. Dat betekent dat het lichaam als één geheel wordt beschouwd, inclusief de geest en de ziel. Door deze benadering wordt niet alleen fysieke spanning en pijn verlicht, maar is er ook aandacht voor jouw algemeen welzijn (hoe je je voelt, je energieniveau, je levenslust en voldoening) en het beste evenwicht op zowel fysiek als mentaal niveau. Zo ben je na een behandeling weer opgeladen. 

Moreno is ook opgeleid als orthomoleculair therapeut en combineert behandelingen met leefstijl-adviezen op gebied van voeding, stressreductie, emotionele balans, herstel van energietekort na een veeleisende periode.

Je behandeling wordt ondersteund door eco-biologisch gecertificeerde producten, onder andere van het merk Lakshmi. Deze producten zijn ook te koop om het effect van de behandeling thuis te verlengen.

Elevated Elegance Beauty Salon

5,0
6 reviews
Bilderdijkstraat, Amsterdam
Show on map
Wenkbrauwen epileren 40 mins
€15
Kin 15 mins
€45
Bovenlip 15 mins
€40
Quick view venue details
MonMonday
13:0022:00
TueTuesday
13:0022:00
WedWednesday
13:0022:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
13:0022:00
SatSaturday
13:0020:00
SunSunday
13:0020:00

Sfeer in de salon: Het is voor mij belangrijk om mijn klanten van een feel good sfeer te laten genieten. Hierbij vind ik en professionele, doelgerichte, hygienische aanpak ontzettend van belang. Het geeft mij een voldaan gevoel als mijn klant de deur tevreden verlaat. Ik ga graag een dialoog met je aan om samen een doelgerichte en bij jouw passende behandeling uit te kiezen. Kom een keer langs, ik sta jou graag te woord.

Merken en producten: Cytocare, Haircare, Derma shot, Croma, SBT, Al-hydran, Magic, Mrs.Highbrow, Klapp.

Het team: Mijn naam is Khoshbo en ik ben 34 jaar oud. Kort geleden heb ik Elevated Elegance Beauty salon opgericht om met mijn kennis en kunde mijn klanten te helpen. Tevens ben ik continu met de nieuwste ontwikkelingen bezig, om mijn klanten van kwaliteit te kunnen voorzien. Khoshbo is ambitieus, gedreven en heeft veel doelen voor het oog. Ik heb 15 jaar lang in de tandheelkunde gewerkt. Vier jaar geleden besloot ik carriereswitch te doen en de studie hbo-verpleegkunde te studeren. Momenteel ben ik met de laatste loodjes bezig. Hiernaast doe ik parttime de opleiding schoonheidspecialiste en ik werk voor mezelf in de zorg. Aangezien ik zo lang in de zorg zit en kennis bezit over menselijke lichaam, heb ik besloten om kennis en vaardigheden uit te breiden. Dientengevolge heb ik de cursussen gevolgd om de behandelingen te bieden die ik leuk vind.

Gespecialiseerd in: Permanent hair removal, Skinbooster, Hairbooster, Micro blading, Powder brows, Combi brows, Carbon peeling, pigment vlekken, Dry cupping, Wet cupping, tatoeage en pmu verwijderen.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Hartje Amsterdam, te bereiken met tram 13.

Extra's: - Hygienisch (protocollair) - Resultaat & doelgericht - Aandacht & feel good sfeer - Samen besluiten

1
234
62