Choose from 73 venues offering back, neck & shoulders massage in Noord-Brabant

Body-Life Oss

4,8
52 reviews
Oss, Noord-Brabant
Show on map
Stoelmassage 15 mins
€27,50
Rug-, schouder- en nekmassage 25 mins - 55 mins
from €47,50
Quick view venue details
MonMonday
07:0017:00
TueTuesday
07:0017:00
WedWednesday
07:0017:00
ThuThursday
07:0017:00
FriFriday
07:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Bij Body-Life Massages aan de Teugenstraat in de binnenstad, staat masseuse Ingrid Pronk tot uw beschikking. Ingrid is een gekwalificeerde senior masseuse, die u de juiste massage geeft. Ze behoort tot het topteam van Body-Life massages. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Eikenboomgaard en Oostwal op loopafstand.

Het Team:
Eigenaar Alex heeft al meerdere vestigingen van zijn goedlopende massagesalon Body-Life. Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en rustgevend.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • De extra’s: De salon biedt niet één standaardoplossing of behandelingsvorm, maar kijkt op maat welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten