Choose from 3 venues offering body treatments near Groningen-Zuid, Groningen

BeYouthful

5,0
18 reviews
Floresstraat, Groningen
Show on map
Vacuümtherapy BBL 45 mins
€79
Vacuüm skin therapy 1 hr
€89
Quick view venue details
MonMonday
09:0013:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
13:0017:00
ThuThursday
13:0020:00
FriFriday
15:0019:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: In deze trendy beauty studio met warme ambiance en een gemoedelijke sfeer kun je terecht voor huidverbetering, carbonpeeling, [S] PMU Brows en meer… BeYouthful Skin | Brow | Hair Improvements

Merken en producten: /skinregimen/ MCCM Mesoceuticals / BCN Mesoceuticals /ecuri pigments/ BeYouthful SkinSolutions.

Het team: Met BeYouthful Skin Improvements blijf je een stapje voor in het huidveranderings- en verouderingsproces. BeYouthful deelt haar 5 jaar ervaring in specialisaties skin, brow, Hair Improvements en meer dan 15 jaar ervaring in beauty.

Gespecialiseerd in: huidverbetering, huidverjonging, mesotherapie, carbonpeeling, [s] pmu wenkbrauw pigmentatie, powderbrows/microblading, pigment removal/correctie, meso hairtherapy.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is op 5 min loopafstand vanaf halte Floresplein - bereikbaar met bus Lijn 10 en op 15 min loopafstand vanaf treinstation Noord. halte Floressplein.

Extra's: Wanneer het gaat om huidverbetering en huidverjonging maken BeYouthful Skin Improvements het verschil. De juiste combinatie van effectieve en innovatieve behandelmethoden en natuurlijke duurzame skincare producten, gericht op het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces.