Choose from 9 venues offering classic facials near Duivelsbruglaan, Breda

The Skin Store

5,0
196 reviews
Concordiastraat, Breda
Show on map
Short & Strong level 2 €89,- 45 mins
€89
Short & Strong level 3 €99,- 45 mins
€99
Skin Treatment level 1 €97,501 hr
€97,50
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
08:3016:00
SunSunday
Closed

Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialistes, maar chicks on a mission. Waarbij het bij ons meteen gaat kriebelen als we met jouw huid aan de slag mogen gaan. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van dames en heren naar huidverbetering en natuurlijk huidverjonging | anti-aging.

Jouw wens wordt ons doel, waarbij we gericht gaan werken aan resultaat. We begeleiden je met een plan aan huid verjongende en |of verbeterende behandelingen in de salon, maar ook geven we advies over het gebruik van de juiste thuisproducten voor zowel van buiten als van binnen.

We werken met huid intensieve werkstoffen en diverse apparatuur, alles behalve een gewone ‘verzorging’. Natuurlijk bieden we de balans van een goede treatment, maar vooral dat wauw effect ná de behandeling.

We werken op de conditie van de celdeling d.m.v. actieve werkstoffen. Dit geeft een gladde en strakke huidstructuur of juist op het vullen en voeden van de huid d.m.v. collageen stimulatie voor die perfect glow, volume en liftende effect. We gaan een lange termijn commitment aan voor een zo lang mogelijke jeugdigheid. Klinkt dit als muziek in de oren?

Dan gaan wij jou helpen in huidverbetering want: YOUR SKIN IS OUR JOB.

Wil je meer informatie over onze diverse behandelingen kijk dan op www.theskinstore.nl

House of The Rising Sun

4,9
136 reviews
Ginnekenweg, Breda
Show on map
Microneedling Bovenlip 45 mins
€45
Gezichtsbehandeling Express Hydramemory 30 mins
€37,50
Karmameju 01 40 minuten 45 mins
€61,50
Quick view venue details
MonMonday
08:3021:30
TueTuesday
08:3021:30
WedWednesday
08:3021:30
ThuThursday
08:3021:30
FriFriday
08:3021:30
SatSaturday
08:3021:30
SunSunday
Closed

House of the Rising Sun Holistische beauty & wellness Salon van Sandra Alida Broeks Je huid is als een dagboek; diep gelaagd, blij en gezond of getekend en vol herinneringen. Wij lezen graag met je mee! Een uniek beauty huis waar je jezelf kan zijn en je kan laten onderdompelen in rust en luxe. Huidverzorging in zijn meest pure vorm en waar alleen de allerbeste huid verbeterende behandelingen aangeboden worden. Waar positieve zuivere energie voorop staat en we alle tijd voor je nemen. NO BEAUTY WITHOUT TRUTH. Schoonheid gaat zo veel verder dan alleen de buitenkant, gelukkig worden we daar met zijn allen meer en meer bewust van. Voel je je goed en ben je in balans dan is dat te zien aan je huid. Aan je huid is af te lezen hoe gezond je van binnen bent, zowel lichamelijk als geestelijk. Op al deze vlakken bieden wij jou de beste begeleiding. Als jij daar voor open staat, alles is namelijk goed. Naast heerlijke behandelingen die je huid doen stralen, massages die je laten zweven, bieden we ook huid verbeterende behandelingen aan, permanente make up en fine line tatoeage, ook een massage therapeut en een orthomoleculair therapeut, zijn er voor jou in THE HOUSE OF THE RISING SUN. Wij gaan veel verder dan alleen de verzorging van de huid aan de buitenkant.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte: Breda, Frankenthalerstraat.

Het Team: Sandra Broeks, Debby Stijntjes & Monique Valoes.

Wat we leuk vinden aan de salon:

Sfeer: Professionele en ontspannen sfeer.

Gespecialiseerd in: Gezicht.

Merken en producten: Karmameju en Maria Akerberg ( scandinavische ) [comfort zone] Eqology partner ( Noorse supplementen).

De extra’s: Gratis parkeermogelijkheden, vegan, biologische en natuurlijke producten.