Counselling
in Zuid-Holland
Counselling

Choose from 9 venues offering counselling in Zuid-Holland

Energetische Praktijk Rirareiger

5,0
6 reviews
Dordrecht, Zuid-Holland
Show on map
Kinder-sessie 40 min 40 mins
€65
Kinder-sessie 60min1 hr
€85
RiRaReset1 hr 15 mins
€90
Quick view venue details
MonMonday
09:1517:30
TueTuesday
09:1517:30
WedWednesday
09:1517:30
ThuThursday
09:1517:30
FriFriday
09:1517:30
SatSaturday
09:1514:30
SunSunday
Closed

Stel je voor dat je door de deur van onze oase van rust stapt, verwelkomd door een zachte bries van rust en sereniteit. Bij binnenkomst word je omarmd door een vriendelijke glimlach en een warme groet, waarbij elke stap voelt als een verlichting van de lasten van de dag. Je ogen dansen over de schitterende verzameling van kleurrijke edelstenen die de ruimte verlichten met hun natuurlijke schoonheid, elke steen fluisterend van wijsheid en energie. De lucht is doordrenkt met een kalmerende geur van aromatische oliën, die je zintuigen strelen en je meevoeren naar een staat van diepe ontspanning nog voordat de massage begint. Wanneer je plaatsneemt op de comfortabele behandeltafel, omhuld door zachte dekens, voel je de zorgen van de buitenwereld langzaam van je afglijden. De aanraking van de verwarmde olie en edelstenen op je huid voelt als een omhelzing van de natuur zelf, terwijl hun energie zachtjes je lichaam doordringt en de spanning in je spieren doet smelten. Maar het is niet alleen de fysieke aanraking die je diep raakt. Het is de onverdeelde aandacht en zorgzame begeleiding die je hart verwarmen en je ziel voeden. Met elke liefdevolle aanraking en rustgevende woorden voel je je gehoord, gezien en gekoesterd op een manier die je zelden elders ervaart. Wanneer de sessie tot een einde komt en je langzaam terugkeert naar de wereld buiten, voel je je als herboren - lichter, helderder en volledig opgeladen met hernieuwde energie. Het is alsof je een nieuwe laag van jezelf hebt ontdekt, een diepgewortelde rust en balans die je met je meedraagt, lang nadat je onze deur hebt verlaten.

Merken en producten: In de praktijk van RiRaReiger worden geen specifieke merken gebruikt.

Het team: Ingrid heeft 20+ jaar ervaring met Energetische behandelingen en geeft sinds 2022 massages.

Gespecialiseerd in: RiRaReiger specialiseert zich met name in: Bewustwording Energetische Reset Samenwerking met Edelstenen Massages Coaching

Openbaar vervoer: Centraal Station Dordrecht is op 5 minuten lopen gelegen.

Extra's: Stap binnen in een wereld waar lichaam en geest elkaar ontmoeten, waar stress wordt onthuld en rust wordt omarmd. Bij iedere ont-moeting nemen we je mee op een reis van diepe ontspanning en spirituele ontdekking.

Yemayá Massage (Women only)

5,0
32 reviews
Mijnsherenlaan, Rotterdam
Show on map
Sound & Energy 90 min1 hr 30 mins
€110
Sound & Energy 120 min2 hrs
€130
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0022:00
ThuThursday
12:0022:00
FriFriday
10:0022:00
SatSaturday
10:0022:00
SunSunday
12:0022:00

Yemayá Massage (Women only) in Rotterdam is de plek om even helemaal te ontspannen. Met verschillende behandelingen zorgt eigenaresse Maureen ervoor dat je lichamelijk, geestelijk en emotioneel in verbinding staat met jezelf. Kom hier volledig tot rust.

Wat we leuk vinden aan de salon:

Sfeer: Knus en ontspannen sfeer

Gespecialiseerd in: Lichaamsbehandelingen (massages). Ervaring men die het lichaam en de geest verbindt en een diep gevoel van welzijn en balans creëert.

Merken en producten: Gebruikt vegan, natuurlijke & dierproefvrije producten.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Metro Maashaven.

De extra’s: Spreekt Nederlands en Engels.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

Een holistische is meer dan alleen maar een fysieke massage, het is een ervaring die het lichaam en de geest verbindt en een diep gevoel van welzijn en balans creëert. In mijn praktijk vind ik het erg belangrijk dat iedereen gezien en gehoord wordt. Daarmee bedoel ik dat ik naast jou behoeftes ook intuïtief aanvoel wat je nodig hebt zodat ik je ultiem in de watten kan leggen. Voel je welkom in mijn praktijk, een toevluchtsoord waar ik je uitnodig om te ontspannen en je te verbinden met je vrouwelijke energie. Hier gaat het niet alleen om het verzachten van fysieke spanning, maar ook om het aanmoedigen van een diepere innerlijke reis. Het is een plek waar de sfeer voelt als een omhullende bubbel, een veilige cocon waarin je jezelf mag zijn.