Gel Nails Pedicure
near Peizerweg, Groningen
Any date
Gel nails pedicure

Choose from 7 venues offering gel nails pedicure near Peizerweg, Groningen

New

Kyana-Safiya

5,0
70 reviews
Nieuweweg, Groningen
Show on map
Acryl op teennagels nieuwe set (design/french)2 hrs 30 mins
€60
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3017:00
WedWednesday
09:3017:00
ThuThursday
12:0021:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Kyana-Safiya is een prachtige schoonheidssalon gelegen in het charmante stadje Groningen. Deze salon biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en -diensten om klanten te helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Rondvaartbedrijf Kool, dat op slechts 1000 meter afstand ligt. Bovendien is het Hoofdstation busstation ook op 1000 meter afstand, waardoor het gemakkelijk is om van en naar de salon te reizen.

Het team: Het team van Kyana-Safiya bestaat uit getalenteerde en ervaren professionals die zich inzetten om elke klant een onvergetelijke en ontspannende ervaring te bieden. Ze zijn deskundig op het gebied van schoonheidsbehandelingen en werken met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de resultaten.

Wat we leuk vinden aan de salon: Kyana-Safiya is een uitnodigende en stijlvolle salon die klanten een ontspannen en comfortabele omgeving biedt. De salon is voorzien van moderne apparatuur en faciliteiten om ervoor te zorgen dat elke behandeling van de hoogste kwaliteit is. Bovendien is de locatie in het hart van Groningen ideaal voor klanten die de stad willen verkennen voor of na hun schoonheidsbehandeling.