Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Nijmegen, Gelderland
Filters
Sort

Body treatments in Nijmegen, Gelderland

We've found 3 venues

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Smart Discounts
Express Treatments

Martine Hulscher Skincare

4.6 130 reviews
More details
‘Goede verzorging is voor een gezonde huid onmisbaar’, zo luidt een belangrijk uitgangspunt van Martine Hulscher Skincare in Nijmegen. Binnen deze salon wordt er daarom gebruik gemaakt van de producten van Maria Galland, een zeer vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig merk. Ze garanderen jou een professionele aanpak. Of je nu gaat voor een massage, ontharingsbehandeling of een andere behandeling; bij Martine Hulscher Skinkare is jouw huid in vertrouwde handen. Let op: de bel zit aan de rechterkant van het pand, het pand wordt gedeeld met een tandartspraktijk.
Chest Wrap
30 min
30
Back Wrap
30 min
30
Rugpeeling massage
30 min
35
Show all services at this venue…

Beauty | Skin Improvement

4.2 12 reviews
More details
Eigenaresse Astrid van Beauty | Skin Improvement is afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste met specialisaties in bijvoorbeeld acne en shiatsu. Na ervaring te hebben opgedaan bij diverse salons vond zij het tijd haar eigen salon te starten die zich geheel richt op huidverbetering. Dit houdt in dat de behandelingen zorgen voor een positieve verandering van de huid, waarbij ontspanning ook zeker van belang is. Ze werkt met producten van Oolaboo. Deze zijn dermatologisch getest en zitten vol met natuurlijke stoffen die makkelijk worden opgenomen door je huid.
Zonnebank - 10 minuten
10 min
4
Zonnebank - 30 minuten
30 min
10
Show all services at this venue…

Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen

5.0 3 reviews
More details
Zohar is een gepassioneerde acupunctuur- en shiatsutherapeut met vele jaren ervaring. In Israël was hij een bekende therapeut met een eigen grote kliniek. Daar heeft hij ongeveer tien jaar lesgegeven op de universiteit van Tel Aviv en bij een andere bekende Chinese medische leerschool. Zijn doel is om je beter te laten voelen! Zijn kliniek is gevestigd in het bedrijf Cordium op de De Ruyterstraat in Nijmegen. Hier krijg je alle aandacht die je verdient. Zowel acupunctuur als shiatsu kan verschillende fysieke, maar ook psychologische klachten verlichten. Door deze behandelingen worden ook je energievoorraden weer aangevuld, waardoor je je simpelweg weer goed voelt. Zohar is lid van de Professional Association ZHONG. Grote kans dat je zorgverzekeraar de behandeling vergoedt.
Acupunctuur - vermoeidheid
45 min
70
Acupunctuur
45 min - 1 u 5 min
70
Acupunctuur - stress
45 min
70
Show all services at this venue…
Loading...