Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Filters
Refine...
Sort by
Sort

Face treatments in Oss, Noord-Brabant

Location
Search distance
Filter search results
Done
Date and Time
Top Rated
Smart Discounts
Price Range
€0 - €4000
We've found 3 venues
Sort by
Sort

Wellness Amara

Info
4.6 17 reviews
Wellness Amara is de beautysalon in Oss waar mannen en vrouwen terechtkunnen voor gespecialiseerde, verzorgende en verbeterende gezichtsbehandelingen. De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. Ook kun je bij Wellness Amara terecht voor harsen, epileren, lichttherapie, een manicure of cosmetische pedicure of massage. Een bezoekje aan Wellness Amara is dan ook een moment van rust, een moment van totale ontspanning en een moment voor jezelf. Let op: in de salon kan niet worden gepind.
Verven - wimpers of wenkbrauwen
30 min
12,75
Epileren en verven - wenkbrauwen
25 min
20,75
Actie Silver schoonheidsbehandeling
30 min
30
Show all services…

Beautysalon Pure Serenity

Info
4.9 64 reviews
Nikita heeft een grote liefde voor het vak. Nadat ze haar opleiding tot schoonheidsspecialiste had afgerond besloot ze zich meteen te gaan specialiseren in de behandelmethode voor acne en in shiatsu en massages. Nadat ze dit had afgerond werd het tijd voor haar eigen salon en dit resulteerde in: Beautysalon Pure Serenity. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, harsen, massages of het laten epileren of verven van je wenkbrauwen.
Verven - wimpers of wenkbrauwen
15 min
9,50
Epileren of harsen - wenkbrauwen
15 min
9
Extenso - Relax Facial
1 u
35
Show all services…

Schoonheidsinstituut Douglas Oss

Info
4.6 10 reviews
Wil jij genieten van ontspannende luxe beautytreatments? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut Douglas Oss aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor het totale beautyaanbod. Kies bijvoorbeeld voor een luxe gezichtsbehandeling met topmerken als Dior, Clinique of Dr. Brandt. Het ervaren team is naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen gespecialiseerd in waxen. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht voor een professionele waxbehandeling. Ook voor gellak, visagie en wimper/wenkbrauwbehandelingen ben je hier aan het juiste adres.
Wenkbrauwen - harsen/epileren
15 min
10
Wimpers - verven
15 min
10
Wenkbrauwen - verven
15 min
10
Show all services…
Loading...