Hair Removal Treatments
near Elst, Gelderland
Any date
Hair removal treatments
Popular Treatments

Choose from 4 venues offering hair removal treatments near Elst, Gelderland

Schoonheidssalon Véronique

5,0
109 reviews
Arnhem-Zuid, Gelderland
Show on map
Oksels harsen 15 mins
€25
Armen harsen (waxen bovenzijde armen tot aan de elleboog) 20 mins
€23
Armen harsen (waxen bovenzijde onderarmen incl. boven ellebogen) 20 mins
€25
Quick view venue details
MonMonday
08:4521:00
TueTuesday
08:4521:00
WedWednesday
08:4521:00
ThuThursday
09:3017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Schoonheidssalon Véronique is dé salon voor iedereen in Arnhem en omstreken. De salon staat voor professionaliteit en deskundigheid door 2 gespecialiseerde huidexperts.

Voor huidverzorging werken ze met Skinphilosophy Cosmeceuticals en Individual Skincare. Dit laatste is een crème volgens recept, op maat gemaakt. De deodorants van Loveli voorziet je van een vertrouwd gevoel en worden door de salon direct aan jou geleverd. Tevens hebben zij een parfumerielijn: Yodeyma Paris die jou voorziet van de meest waanzinnige geuren. De make-up wordt verzorgt door het merk Golden Rose.

Schoonheidssalon Véronique bestaat al 17 jaar en heeft zich door de jaren heen in de beauty branche door middel van diverse trainingen alle diploma’s up-to-date gehouden. Zij bestaan uit een team van 2 huidexperts, met ieders hun eigen specialiteiten.

De salon is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering én acne.

Dichtbijzijnde openbaar vervoer: makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer ( ongeveer 5 min. lopen)

Schoonheidssalon Véronique is een laagdrempelige salon, waar je met al je vragen terecht kan. Niets is te gek! De specialisatie huidmeting is van belang vooraf een behandeling. Zo weet de behandelend huidexpert waar de behoefte van de huid ligt. Deze informatie is heel belangrijk, vooral als er sprake is van een huidprobleem. Mocht je interesse hebben voor het Individual Skincare programma, dan kan de behandelde huidexpert aan de hand van jouw huidmeting, precies volgens recept een crème samenstellen. Alle metingen worden vooraf uitgevoerd om de wensen of problemen van de huid in kaart te brengen. Zo krijgt je huid exact wat deze nodig heeft. Nauwkeuriger kan het niet!

Schoonheidssalon Véronique is een erkend leerbedrijf waardoor er regelmatig stagiaires aanwezig zijn.