Men's Waxing
near Hoofddorp, Noord-Holland
Men's waxing
Related Treatments

Choose from 2 venues offering men's waxing near Hoofddorp, Noord-Holland

Beautylounge Nature

4,8
217 reviews
Nieuw-Vennep, Noord-Holland
Show on map
Rug harsen 30 mins
€30
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0015:00
WedWednesday
09:0012:00
ThuThursday
09:0016:00
FriFriday
09:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Gevestigd in Nieuw-Vennep vind je Beautylounge Nature. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Eigenaresse Chantal heeft in 2004 de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond en heeft daarna diverse cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te kunnen geven. Tevens is Chantal natuurgeneeskundig therapeut, dus weet ze precies hoe jij kunt werken aan jouw schoonheid van binnenuit. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke en biologische cosmetica. Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo kun je een ontspannende lichaamsmassage of hot stone massage ondergaan om de hectiek van het drukke leven even te kunnen vergeten.

Over het team: Mijn naam is Chantal. Eigenaresse van Beautylounge nature. Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd natuurgeneeskundige en heb brede orthomoleculaire kennis. In mijn salon werk ik met volledig natuurlijke producten en naast huidverzorging vind ik verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Ik probeer ook altijd een combinatie advies mee te geven voor zowel schoonheid van binnen- en buitenaf. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon, zodat we samen aan natuurlijke huidverbetering kunnen werken.