Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Postelstraat, Noord-Brabant
Choose date & time
Filters

Men's haircut near Postelstraat, Noord-Brabant

We've found 4 venues

Sort by
Location
Search distance

Coiffure 1868

4.6 184 reviews
More details
Eigenaresse Miranda is hét gezicht van salon Coiffure 1868 en staat bekend als een enthousiaste, sociale vrouw met hart voor het vak. De salon is te vinden op het station van ’s-Hertogenbosch en er is een ruime parkeergarage aanwezig. Persoonlijke aandacht, uitstekende kwaliteit en vakmanschap zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat jij de salon met een geweldige coupe verlaat.
Mannen - wassen, knippen en drogen
20 min
from 19,50
Mannen - tondeuse
15 min
from 17
Mannen - contouren knippen
15 min
from 13
Show all services at this venue…

Pure Hairdressers

4.6 391 reviews
More details
Salon Pure Hairdressers is een gezellige en eigentijdse kapsalon. Samen met het team wordt er gekeken naar de natuurlijke valling van je haar en worden jouw wensen nauwkeurig in kaart gebracht. Knippen, stylen, kleuren en permanenten, behoren onder andere tot de mogelijkheden. Tel daar de creativiteit van de Hairdressers bij op en je bent gegarandeerd van een heerlijk nieuwe en verzorgde coupe.
Tondeuse
10 min
12
Show all services at this venue…

Super Cut Den Bosch

5.0 1 review
More details
De naam ‘Super Cut’ laat niets over aan de verbeelding, want bij kapper Super Cut Den Bosch krijg jij een kapsel dat de naam eer aandoet. Bij deze eigenzinnige en moderne kapsalon in het centrum word je snel en vakkundig geholpen. Knippen, stylen, kleuren en verzorgen; voor al je hair needs kun je terecht bij de heren van Super Cut Den Bosch. Je verlaat de salon tevens met haaradvies zodat je je kapsel thuis nog prima zelf kunt onderhouden.
Mannen - wassen, knippen en stylen
30 min
30
Show all services at this venue…

Extended Hair & Cosmetics

4.3 33 reviews
More details
Extended Hair & Cosmetics is dè specialist op het gebied van haarverlenging en volumevermeerdering. De missie van het team is dat jij als klant stralend en met (meer) zelfvertrouwen de salon verlaat. Het is een kleine, professionele salon in huiskamersfeer met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Je kan terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals, haarwerken, kapsalon-behandelingen, visagie en hand- en nagelverzorging. Door de unieke (weaving)techniek blijft het haar onbeschadigd waardoor het eigen haar niet wordt aangetast.
Mannen - contouren knippen of scheren
15 min
9,95
Mannen - opscheren
20 min
17,50
Mannen - knippen
20 min
21,95
Show all services at this venue…
Loading...