Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Breda
Choose date & time
Filters

Nail refill in Breda

We've found 3 venues

Sort by
Location
Search distance

Beautysalonhere4you

4.9 28 reviews
More details
Is het alweer tijd voor een beauty treat? Een bezoek aan Beautysalonhere4you in Breda voelt altijd aan als ‘thuiskomen’, dus gun jezelf een professionele huidverzorging, waxsessie of een behandeling voor je nagels, wimpers of wenkbrauwen. Amy kan keer op keer iets unieks creëren van je gellak, gelnagels of acrylnagels, want ze heeft wel 40 kleurtjes in haar arsenaal van nagelkleuren. Amy heeft veel interesse voor wat er speelt in de beautywereld, dus wanneer je kiest voor een behandeling bij Beautysalonhere4you, dan kies je daarmee ook voor een salon dat meegaat met de tijd. Geen trend is te gek voor Amy. Handig om te weten: de salon is 6 dagen per week geopend en op bepaalde dagen kun je hier zelfs in de avonduren terecht. Je kunt voor de deur parkeren en de bushalte bevindt zich op 100 meter van de salon. Let op: in de salon kan niet worden gepind.
Acrylnagels - opvullen
2 u
35
Gelnagels - opvullen
2 u
35
Show all services at this venue…

Salon BijDeHand - St. Annastraat 11

4.5 250 reviews
More details
Op een unieke locatie, namelijk het oudste straatje van Breda, bevindt zich salon BIJDEHAND. In de salon zijn twee behandelcabines gerealiseerd waar lichaamsbehandelingen kunnen plaatsvinden en er zijn tevens twee manicuretafels aanwezig. Simone ziet haar gasten graag met een glimlach vertrekken en doet er dan ook alles aan om dit te verwezenlijken onder het genot van een kopje koffie of thee, een glaasje fris of een lekker borreltje. De salon biedt voor zowel man als vrouw onder andere waxing, massages, wimperextensions, visagie, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging aan. Simone ziet je graag tegemoet.
Gelnagels - nabehandeling
1 u 30 min
38,50
Acrylnagels - nabehandeling
1 u 30 min
38,50
Show all services at this venue…

Art of nails and beauty

4.4 36 reviews
More details
Art of Nails & Beauty is een begrip in Breda en omstreken. Met jarenlange kennis en ervaring doen zij hun werk nog steeds iedere dag met veel passie en betrokkenheid. De wensen van de klant staan altijd centraal staan en je krijgt persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Ze verkopen O.P.I producten die je kan gebruiken om zelf thuis die mooie verzorgde handen, nagels en voeten te behouden. Let op: ze behandelen alleen vrouwen.
Acrylnagels - opvullen French manicure
1 u 30 min
45
Gelnagels - opvullen French manicure
1 u 30 min
45
Gelnagels - opvullen 1 kleur
1 u 30 min
40
Show all services at this venue…
Loading...