Natural Nail Strengthening
in Almere Poort, Almere
Any date
Natural nail strengthening

We have 1 venue offering natural nail strengthening in Almere Poort, Almere

Scorpios

5,0
80 reviews
Hogekant, Almere
Show on map
BIAB excl. manicure1 hr
€30
BIAB manicure1 hr 30 mins
€50
BIAB & Gel Polish manicure1 hr 50 mins
€55
Quick view venue details
MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
09:0018:00

Scorpios NL is een hoogwaardige nagelsalon gelegen in de prachtige stad Almere. Deze salon is gespecialiseerd in het bieden van professionele nagelverzorgingsdiensten en streeft ernaar om klanten een ontspannende en verjongende ervaring te bieden.

Het team: Het team van Scorpios NL bestaat uit ervaren en getalenteerde nagelstylisten die passie hebben voor het creëren van prachtige nagels. Ze zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met de aangeboden diensten. De nagelstylisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van nagelverzorging, zodat ze hun klanten de best mogelijke resultaten kunnen bieden.

Wat we leuk vinden aan de salon: Scorpios NL onderscheidt zich door zijn stijlvolle en moderne interieur, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer waar klanten kunnen genieten van hun nagelbehandelingen. De salon biedt een breed scala aan diensten, waaronder manicures, pedicures, gellak en nagelverlenging. Bovendien wordt er bij Scorpios NL veel waarde gehecht aan hygiëne en worden alle benodigde maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de salon schoon en veilig is voor zowel klanten als medewerkers. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze bij Scorpios NL een hoogwaardige nagelbehandeling krijgen die zorgt voor duurzame en verbluffende resultaten.