Natural Nail Strengthening
in Tilburg
Natural nail strengthening

Choose from 9 venues offering natural nail strengthening in Tilburg

All In One Beauty & More

5,0
36 reviews
Zorgvlied, Tilburg
Show on map
BIAB herstel 1 of 2 nagels 30 mins
€3,50
BIAB1 hr
€47,50
Quick view venue details
MonMonday
12:0019:00
TueTuesday
12:0019:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: De sfeer in de salon is te omschrijven als luxueus en rustgevend met comfortabele meubels, zachte verlichting en rustgevende muziek.

Merken en producten: Builder in a Bottle.

Het team: Kiki is een getalenteerde nagel styliste met een passie voor het creëren van prachtige nagelontwerpen, of gewoon een natuurlijke nagel te creëren. Met haar vaste hand en oog voor detail weet ze elke klant keer op keer te verrassen met schitterende verzorgde nagels. Of je nu op zoek bent naar een subtiel, minimalistisch of clean nail disgn, Kiki kan het allemaal. Haar enthousiasme en vriendelijke persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt in haar salon. Bij Kiki kun je niet alleen genieten van een professionele behandeling, maar ook van een gezellig praatje en een warme sfeer.

Gespecialiseerd in: Kiki heeft zich gespecialiseerd in het creëren van natuurlijk verzorgde nagels met een mooi kleurtje, zonder schade aan te brengen aan uw natuurlijke nagels.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Parkeren voor de deur / bus of station universiteit Tilburg.

Extra's: Populaire behandeling BIAB. Maakt elke beschadigde nagel of dunne nagel weer sterk en strak. Met vele nude kleuren is deze behandeling echt een must voor iedereen.