Choose from 13 venues offering relaxing massage near Nesselande, Rotterdam

New

Virtuous Spa

No reviews
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Show on map
Ontspanning olie massage voor vrouwen 30 mins
€30
Ontspanning -olie massage voor vrouwen 1 hr
€50
Ontspanningsmassage voor heren1 hr
€60
Quick view venue details
MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon:

Welkom bij Sphere at Virtuous Spa!  Sphere at Virtuous Spa is de ultieme bestemming voor verwennerij en welzijn. De salon biedt een uitgebreide reeks diensten aan, waaronder nagelbehandelingen, ontspannende massages en persoonlijke coaching.
Nagelbehandelingen: De deskundige nagelstylisten zorgen ervoor dat jouw handen en voeten er altijd perfect uitzien met prachtige manicures en pedicures.

Massages: Laat stress en spanning verdwijnen met uitgebreide massages, speciaal ontworpen om lichaam en geest te revitaliseren.

Bij Sphere at Virtuous Spa wordt geloofd in het bieden van een holistische ervaring die zowel je uiterlijk als je innerlijk verrijkt. Toegewijde professionals staan klaar om te helpen ontspannen, verjongen en transformeren. Bezoek de salon vandaag nog en ervaar de serene sfeer van Sphere at Virtuous Spa. Boek je afspraak nu en begin jouw reis naar welzijn en schoonheid! Blijf virtuoos, blijf stralend.

Producten: De salon maakt gebruik van Pink Gellak, Moods, SHATY, The Gel Bottle en Kneipp.

Ervaring: Toegewijde professionals staan klaar om te helpen ontspannen, verjongen en transformeren. Bezoek de salon vandaag nog en ervaar de serene sfeer van Sphere at Virtuous Spa. Boek je afspraak nu en begin jouw reis naar welzijn en schoonheid!

Beschrijving Specialiteiten De specialiteiten van de salon zijn nagelbehandelingen en ontspannende massages.

Vervoer: Er stopt een bus vlak naast het gebouw.