Tattoo Removal
in Noord-Holland
Any date
Tattoo removal

Choose from 22 venues offering tattoo removal in Noord-Holland

De Wilde Orchidee

4,7
741 reviews
Uiterwaardenstraat, Amsterdam
Show on map
Nabehandeling scalp tattoo1 hr 45 mins - 2 hrs
from €0,01
Scalp Tattoo1 hr 45 mins - 2 hrs 45 mins
from €250
Quick view venue details
MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
14:0018:00

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.

Studio Allegro

4,9
27 reviews
Noord-Holland
Show on map
Home-based venue
Tatoeage verwijderen 20 mins - 45 mins
from €50
Quick view venue details
MonMonday
09:3013:00
TueTuesday
09:3013:00
WedWednesday
09:3013:00
ThuThursday
09:3013:00
FriFriday
09:3013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Bij Studio Allegro in Purmerend kom je terecht in een fijne omgeving waar er naar jouw wensen worden geluisterd, en waar je altijd tevreden de deur uit loopt. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Vraag gerust advies aan Marella als je nog twijfelt over een nieuwe look, ze helpt je graag.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bus halte Visserijweg stopt voor de deur en bus halte Polderweg is 9 minuten lopen.

Het team:
Bestaande uit eigenaresse Marella. Zij is net gestart maar heeft meerdere jaren ervaring in verschillende behandelingen. De salon is net opgericht, maar Marella heeft al langer ervaring als wimperstyliste met behaalde certificaat one-by one. Daarnaast heeft zij het certificaat allround browstylist.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijke sfeer met zacht teinten.
  • Gespecialiseerd in: Tatoeage verwijderen met de pico laser, carbon peeling en het zetten van tandkristallen. Eigenaresse Marella luistert naar de wensen van de klant en houd van een persoonlijke benadering.
  • De extra’s: Doet ook huidverbeteringsbehandelingen.

New Skin Laserclinic

5,0
8 reviews
Ceintuurbaan, Amsterdam
Show on map
Herhaalbehandeling small tatoeage < 5 cm2 (Repeated treatment) 15 mins
€0
Herhaalbehandeling medium tatoeage 6 - 100 cm2 (Repeated treatment) 20 mins
€0
Gratis intakegesprek met optie tot laserbehandeling (Free intake + Optional treatment) TATTOO REMOVAL 25 mins
€0
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

New Skin Laserclinic staat voor ‘feel good in your own skin’. Voor sommige is dit niet meer het geval en kunnen wij hierbij helpen. Wij zorgen voor een nieuwe start een ‘New Skin’. Door onze persoonlijke en informele benadering creëren wij een prettige en ongedwongen sfeer. Het is een plek waar klanten zichzelf kunnen zijn.

Het team en ervaring in jaren: Eigenaresse Josje heeft meer dan 6 jaar ervaring in het vak en door haar persoonlijke aandacht ontvang je altijd een behandeling op maat, aangepast op jouw huidtype.

Gespecialiseerd in: Huidbehandelingen.

Merken en producten: Mesoestetic / La Roche Posay. Hoogste kwaliteit laser: de Starwalker is de enige laser op de markt die de combinatie van de twee sterkste energievermogens verwerkt in een en verschillende golflengtes waardoor het beste resultaat verwacht mag worden.

Extra's : Voor alle huidtypes, unieke verdovingsmethode, Zimmer cool Cryo apparaat, verdooft de huid voor en tijdens de behandeling met ijskoude lucht waardoor de behandeling 75% minder pijnlijk wordt bevonden

1
2