Akkerwindestraat 71-116, Arnhem

Natuurgeneeskundig therapeut
Bij natuurgeneeskundige praktijk Vandoria werk je aan je gezondheid terwijl je heerlijk ontspant. Eigenaresse Viktoria helpt jou je lichaam te ontgiften en... more

Price list Vandoria - Arnhem

step 1: choose category
step 2: choose treatment

(Natuurgeneeskundig) Consult

Massage-Therapieën

Gezichtsbehandelingen

Overige behandelingen

Reviews Vandoria - Arnhem

4
Reviews
50 %
books again
Price/Quality 5.0
50% Complete
Ambiance 5.0
50% Complete
Service 5.0
50% Complete
50

 • will book at Vandoria again
  Bijna een jaar volg ik verscheidene behandelingen bij Vandoria. Ik heb vele soorten praktijken/hulpverleners geprobeerd, maar bij Vandoria heb ik echte ontspanning gevonden. Viktoria is een heel fijn persoon en geeft goede adviezen, ik voel mij erg op mijn gemak bij haar. Ik word altijd verwelkomd met een kop thee en zij neemt echt de tijd voor je. De ambiance in haar praktijk is heel rustgevend en erg schoon. Ik kan niets anders zeggen, dan dat ik erg positief ben en ik blijf behandelingen bij haar volgen.
  Price/Quality
  90% Complete
  9.0
  Ambiance
  90% Complete
  9.0
  Service
  100% Complete
  10
  93

 • will book at Vandoria again
  Ik heb bij Vandoria een Phyto Naturelle Japanse kruidenpeeling gedaan. Een fijne gezichtsbehandeling om de huid te zuiveren. Victoria is heel zorgzaam en precies en neemt de tijd voor je. Ik was blij met het resultaat!
  Price/Quality
  80% Complete
  8.0
  Ambiance
  70% Complete
  7.0
  Service
  90% Complete
  9.0
  80
 • validated
  Als jullie dan toch aandringen op een beoordeling...ik heb geboekt via deze site, heb vrij genomen en stond op het afgesproken tijdstip bij de praktijk, was niet bekend dat ik zou komen (geen afstemming praktijk-treatwell,wel bevestiging naar mij), klantonvriendelijk benaderd en ik kon weer huiswaarts gaan zonder behandeling. Nee dus....slechte beoordeling!
  Price/Quality
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
  Vandoria responded on 25 October 2016:
  Beste Hanneke, Het is inderdaad vervelend dat de afstemming niet goed is verlopen, zowel voor jou als voor mij. Het moment dat jouw boeking binnenkwam, was ik bezig met een behandeling. Neem contact met mij op en dan komen we hier samen wel uit.
Book now
< Back