5 x de tofste rooftop bars

Door: Anna van Niel

0
1908
rooftop

Maak de zomer nog magischer door prachtige plekken in ons land te bezoeken. Van Amsterdam tot Arnhem, van Utrecht tot Rotterdam. Geniet van de leukste rooftop barretjes, het zonnetje en je vrienden, met een beetje hulp van Treatwell!

The suicide club – Rotterdam

Deze allereerste rooftop bar van Rotterdam kun je op ieder moment van de dag genieten van het prachtige uitzicht: de skyline van Rotterdam! Handig om te weten: om deze prachtige club te bezoeken, moet je lid zijn van The Suicide Club. Je kunt met iemand mee naar binnen die zelf een lid is, maar je kunt ook je eigen membership aanvragen op de website van The Suicide Club. Met een membership heb je toegang tot de leukste evenementen, de vetste feestjes en kunstzinnige expo’s. Hier kun jij dus perfect de zomeravonden vertoeven.

suicide-club-rotterdam-2-pr

Volkshotel – Amsterdam

Zoals Amsterdam klassieke schoonheid kent, kent Amsterdam ook lekker nuchtere gezelligheid. Dé plek voor alleenstaande moeders, makelaars, punk rockers en dichters is het dakterras van het Volkshotel. Een luchtige sfeer met een prachtige uitkijk op de stad waarvan je kunt genieten tot in de late uurtjes.

VOLKSHOTEL-copy_reference

Haagsche Bluf – Den Haag

In het mooie Den Haag hebben ze een pareltje goed verstopt. Namelijk het Haagsche Bluf café. Met een beetje zoeken en goed richtingsgevoel vind je een plekje waar je niet meer weg wilt. Tip: het zit midden in het centrum van Den Haag, op Haagsche Bluf nummer 3. Klinkt best easy toch?

terras-nieuw-1600x925

Mr. Porter – Amsterdam

Dit heerlijke steakhouse – wat overigens ook een geweldige cocktailbar is – ligt in het hartje centrum van Amsterdam. Kijk je ogen uit op het dakterras en geniet van je uitzicht van onder andere het Paleis op de Dam. Tijdens je verblijf klinken er fijne beats van Mr. Porters DJ’s. Onder het genot van een goed gebrouwde cocktail en een smakkelijke steak kun jij hier perfect dineren met je vrienden of vriendinnen.

mr-porter-amsterdam-fb-header1

Roof Garden – Arnhem

In de Roof Garden van Arnhem kun je feestjes bezoeken, live muziek luisteren, lekker eten en zelfs badderen. Het groene dak bevindt zich op een parkeergarage genaamd De Rozet in Arnhem. Trommel je vrienden bij elkaar en boek een enkeltje naar Arnhem!

Roof-Garden-Arnhem

Comments

comments