Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Privacy en cookie policy

Laatste update: Maart 2017

Inleiding

www.treatwell.nl (de "Website") en de Treatwell mobiele applicatiesoftware voor de Klant en de Treatwell Connect applicatiesoftware (salondagboek en managementtool), die beide via iTunes en Google Play kunnen worden gedownload (de "Apps"), zijn eigendom van of gelicentieerd aan en worden geëxploiteerd door Treatwell BNL B.V. ("we'", "onze" of "ons"). We verbinden ons ertoe de privacy van onze gebruikers en klanten te beschermen. Dit privacybeleid ("Privacybeleid") is bedoeld om je te informeren hoe wij je persoonsgegevens, zoals je naam, e-mailadres, adres en andere contactgegevens ("Persoonsgegevens") verzamelen, definiëren en gebruiken. Gebruik dit Privacybeleid om je te helpen beslissen of en hoe je onze website en onze producten en diensten wenst te gebruiken. Neem even de tijd om het aandachtig door te lezen.

Al je persoonsgegevens worden gebruikt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (de "Wet"). Indien je wilt weten welke informatie we verzamelen en bewaren over jou, schrijf dan naar ons op het adres:

Treatwell BNL B.V., Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH, Amsterdam.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@treatwell.nl of ons bellen op 020 7900 190.

Voor de toepassing van de Wet is Hotspring Ventures de verantwoordelijke voor de verwerking van je Persoonsgegevens.

Welke informatie verzamelen wij?

Wanneer je onze Website bezoekt of onze Apps gebruikt, of contact met ons opneemt via e-mail of telefoon, kunnen we de volgende informatie verzamelen:

  • Persoonsgegevens die je met ons wenst te delen wanneer je je registreert voor diensten, e-mails, nieuwsbrieven en alerts.
  • Indien je gebruik maakt van onze online betaalfaciliteit, kunnen wij (via onszelf of via de aan ons toegewezen betalingsverwerker) de gegevens van je credit- en debitcard op een veilige versleutelde basis opslaan.
  • Als je ervoor kiest om via e-mail met ons te corresponderen, kunnen we de inhoud van je e-mailberichten behouden, samen met je e-mailadres en onze antwoorden.
  • Informatie over de manier waarop onze Website of Apps door jou en anderen zijn gebruikt – verzameld op geaggregeerde basis.
  • Je IP-adres en andere informatie (zoals de browser die je gebruikt) kan worden verzameld wanneer je interacteert met onze Website of Apps – bijvoorbeeld een profiel aanmaken, aanmelden voor onze e-mails, een vraag stellen of beantwoorden etc. We kunnen deze informatie koppelen aan je Treatwell account.

Het is belangrijk dat alle Persoonsgegevens die je ons geeft wanneer je je registreert als Gebruiker of anderszins wanneer je de Website of Apps gebruikt, correct en accuraat zijn. Dit omvat, uitsluitend bij wijze van voorbeeld, dat ervoor gezorgd wordt dat wij te allen tijde de juiste contactgegevens (inclusief e-mail) van je hebben.

Wij streven ernaar om de hoogste veiligheidsnormen te handhaven, maar de overdracht van informatie via het internet is niet volstrekt veilig. Hoewel wij ons best doen om je persoonsgegevens te beschermen, kunnen we derhalve niet instaan voor de veiligheid van je gegevens die je hebt doorgestuurd naar onze Website of via onze Apps. Elke verzending is op eigen risico. Zodra we je persoonsgegevens hebben ontvangen, gebruiken we strikte procedures en beveiligingsfuncties om onbevoegde toegang zoveel mogelijk te voorkomen.

Hoe gebruiken we de informatie die je aan ons verstrekt?

We gebruiken Persoonsgegevens in het algemeen om je te voorzien van de diensten en producten die je wenst, om betalingen te verwerken, klantenservices te bieden, onze content en advertenties te leveren waarvan wij denken dat ze van belang zijn voor jou, voor klantenonderzoek en om marketinge-mails en promotionele e-mails naar je te sturen. We kunnen de Persoonsgegevens die we verzamelen ook gebruiken om je te informeren over belangrijke wijzigingen van onze Website of App.

PERSOONSGEGEVENS DIE WE VERZAMELEN KUNNEN WE GEBRUIKEN OM JE TE INFORMEREN OVER NIEUWE SERVICES EN SPECIALE AANBIEDINGEN WAARVAN WIJ DENKEN DAT ZE WAARDEVOL VOOR JE ZULLEN ZIJN. WE KUNNEN JE PERSOONSGEGEVENS OOK DOORGEVEN AAN DOOR ONS GESELECTEERDE EXTERNE LEVERANCIERS DIE GOEDEREN EN DIENSTEN VIA ONZE WEBSITE OF APPS AANBIEDEN. NB: DIT WORDT ALLEEN GEDAAN ALS JE OP HET MOMENT VAN REGISTRATIE (VIA EEN AANGEKRUIST AANMELDVELD) OF OP ENIG MOMENT DAARNA TOESTEMMING HEBT GEGEVEN VOOR HET ONTVANGEN VAN DERGELIJKE COMMUNICATIE. ALS JE DEZE COMMUNICATIE NIET WENST TE ONTVANGEN, DIEN JE BIJ DE REGISTRATIE HET AANMELDVELD UIT TE VINKEN OF HET ONS TE MELDEN OP ENIG TIJDSTIP DAARNA DOOR EEN EMAIL TE STUREN NAAR INFO@TREATWELL.NL OF DOOR OP DE KNOP “AFMELDEN” ONDERAAN DE E-MAILCOMMUNICATIE DIE WIJ STUREN TE KLIKKEN.

Afmelden voor het ontvangen van e-mails

Je kunt je te allen tijde afmelden voor onze reguliere e-mails door te klikken op de Afmeldlink in de voettekst van de e-mail die je hebt ontvangen. Je kunt ons ook mailen op info@treatwell.nl. Je e-mailadres zal binnen 48 uur uit ons systeem worden verwijderd.

Ons beleid ten aanzien van Cookies

Onze Website en Apps maken net als andere commerciële websites gebruik van een standaardtechnologie genaamd “cookies” (zie de toelichting hieronder, “Wat is een Cookie?”) en webserver-logs om informatie te verzamelen over de wijze waarop onze Website en Apps worden gebruikt. Informatie verzameld via cookies en webserver-logs kan bestaan uit de datum en tijd van bezoeken, evenals de bekeken pagina's, de tijd besteed aan onze Website of onze Apps, en de websites en apps die net voor en net na onze Website of Apps zijn bezocht.

We gebruiken cookies om

  • je te onthouden wanneer je deze Website of onze Apps bezoekt teneinde je browsingpatronen bij te houden en een profiel op te bouwen van de manier waarop jij en andere gebruikers de Website en onze Apps gebruiken.
  • ervoor te zorgen dat onze Website en onze Apps zo efficiënt mogelijk werken.
  • transacties te faciliteren en diensten aan jou en onze partners te leveren.

Wat is een cookie?

Een cookie is een heel klein tekstdocument, waarin vaak een anonieme unieke identifier zit. Wanneer je een website bezoekt, vraagt de computer van die site aan jouw computer toestemming om dit bestand op te slaan op een gedeelte van je harde schijf die speciaal voor cookies is bestemd. Elke website kan zijn eigen cookie naar je browser sturen als de voorkeuren van je browser dit toestaan, maar om je privacy te beschermen laat je browser alleen toe dat een website toegang krijgt tot de cookies die deze reeds naar je heeft gestuurd, niet tot de cookies die andere sites naar je hebben gestuurd. Lees meer over het gebruik van cookies op www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies.

Hoe gebruiken we informatie die we verzamelen van cookies?

Als je onze Website of onze Apps doorbladert gebruikt de website de cookies om je te onderscheiden van andere gebruikers om te voorkomen dat je onnodige advertenties te zien krijgt of dat je vaker moet inloggen dan nodig is. Cookies bieden ons samen met onze webserver-logbestanden de mogelijkheid het totale aantal mensen dat een bezoek heeft gebracht aan onze Website en Apps te berekenen en om te bepalen welke delen van de Website en de Apps het populairst zijn. Dit helpt ons feedback te verzamelen om onze Website en Apps voortdurend te verbeteren en onze klanten beter te bedienen.

Cookies bieden ons niet de mogelijkheid om Persoonsgegevens over je te verzamelen en we slaan over het algemeen geen Persoonsgegevens op die je in je cookies aan ons hebt doorgegeven.

Bij je eerste bezoek aan de Website, ben je akkoord gegaan met de cookies die wij middels de Website plaatsen. Indien je je toestemming wenst in te trekken, dan dien je de geplaatste cookies te verwijderen via de instellingen van uw browser en het gebruik van de Website te staken. Voor het plaatsen van functionele cookies die ervoor te zorgen dat onze Website en onze Apps zo efficiënt mogelijk werken is geen toestemming vereist.

Cookies van derden

De meeste cookies die we gebruiken zijn van ons, maar soms verspreiden we een cookie via een derde om ons te helpen met onze Website of onze Apps te werken - deze staan ook wel bekend als “web beacons” of “clear gifts”. Voor het plaatsen van deze cookies van derden ben je eveneens akkoord gegaan bij je eerste bezoek aan de Website. Deze cookies kunnen niet worden gebruikt om een persoon te identificeren; ze kunnen alleen worden gebruikt voor statistische doeleinden, bijvoorbeeld door je te voorzien van advertenties die meer aansluiten bij je interesses.

Bijvoorbeeld, externe leveranciers, zoals Google en Facebook, tonen onze advertenties op sites op het internet en gebruiken cookies om advertenties op dergelijke sites (met inbegrip van je Facebook-account) te bieden op basis van je relatie met ons of eerdere bezoeken aan onze Website en onze Apps en om vast te stellen welke advertenties en promoties gebruikers hebben gezien en hoe gebruikers daarop reageerden en om reclame te bieden op onze Website en onze Apps. Gegevens van Analytics kunnen ook daarvoor worden gebruikt.

Voor dit doel kunnen we het volgende bekendmaken:

  • generieke, geaggregeerde of geanonimiseerde gegevens met betrekking tot je bezoeken en gebruik van onze Website en Apps, maar we zullen geen van je Persoonsgegevens die jou identificeert of van waaruit jij kan worden geïdentificeerd bekendmaken dus we zullen niet je contactgegevens, zoals je e-mail adres, naam, adres of telefoonnummer bekendmaken; of
  • informatie in een gepseudonimiseerde vorm zoals een browser cookie-ID / code of cryptografische hash van je e-mailadres om ons te helpen onze advertenties af te stemmen op jou en ze aan jou te leveren op andere diensten. Deze ID of code wordt vergeleken met je gelijkwaardige unieke code die op dezelfde manier is gegenereerd door onze advertentiepartners om de reclame af te stemmen op jou.

De bedrijven van derden die deze cookies genereren hebben hun eigen, zeer strenge, privacybeleid, maar we hebben geen toegang tot deze cookies; buiten toelaten dat ze worden geplaatst, spelen we geen enkele rol bij deze cookies (hoewel we de statistische gegevens die met deze cookies van derden worden gegenereerd en door derden aan ons worden doorgegeven kunnen gebruiken om onze Website en Apps te verbeteren).

Je kunt je afmelden voor Google's gebruik van cookies door een bezoek te brengen aan de Google advertising opt-out page. Voor meer informatie over het afmelden voor het gebruik van cookies door externe leveranciers klik je hier om een bezoek te brengen aan Your Online Choices.

We maken gebruik van Facebook diensten om onze advertenties aan je te leveren tijdens je surfervaring / terwijl je online bent. Je kunt bepalen hoe Facebook gegevens gebruikt om je advertenties te tonen door in instellingen onder je advertentievoorkeuren advertenties uit te schakelen die op interesses en / of je relatie met specifieke adverteerders kunnen zijn gebaseerd. Voor verdere informatie kun je terecht op de verschillende Facebook-pagina's waar je meer te weten kunt komen over Facebook advertenties en cookies en waar je je instellingen kunt bijwerken:

Door een bezoek te brengen aan Your Online Choices via de link hierboven kun je je bovendien afmelden voor het zien van Facebook's op interesses gebaseerde advertenties en je kunt ook je instellingen van je mobiele apparaat gebruiken om je advertentievoorkeuren te configureren.

In je advertentievoorkeuren op Facebook zul je zien dat advertenties aan je geleverd kunnen worden op basis van 'interesses' of specifieke adverteerders en je kunt de instellingen voor je advertentievoorkeuren voor beide wijzigen.

Indien je er tijdens je registratie bij ons voor hebt gekozen om geen marketingcommunicatie van ons te ontvangen wanneer je een boeking doet of waar je je later hebt afgemeld, zullen wij je gegevens niet met Facebook delen in een gepseudonimiseerde vorm en zullen we niet worden genoemd als adverteerder in je instellingen. Merk echter op dat waar je je hebt afgemeld voor onze marketingcommunicatie via de hierboven beschreven methoden, je nog steeds onze niet-gerichte advertenties kunt tegenkomen als je online bent, indien de instellingen van Facebook voor je interesses zijn afgestemd op een publiek segment (van tevoren gedefinieerd door Facebook) waarmee ons bedrijf ook is verbonden. We hebben er geen controle over of deze advertenties al dan niet aan jou worden getoond. Zie de relevante links hierboven voor meer informatie over hoe je meer te weten kunt komen en de advertentie-instellingen van Facebook kunt beheren.

Voor meer informatie over advertenties die aan je worden getoond als je online bent, zie het privacy- en cookiebeleid van de betreffende website waarop je onze advertenties ziet en de link Your Online Choices hierboven.

Hoe verwijder of blokkeer ik cookies?

De meeste browsers bieden je de mogelijkheid cookies te verwijderen en/of de plaatsing van nieuwe cookies te blokkeren. Kijk in het “help” menu van je browser om cookies uit te schakelen. Houd er echter rekening mee dat het uitschakelen van cookies je gebruik van de Website en de Apps kan beperken en/of vertragen of van invloed kan zijn op de manier waarop ze werken.

Persoonsgegevens delen met derden

We nemen de beveiliging en de wijze van verwerken van je Persoonsgegevens zeer serieus, en zullen je Persoonsgegevens in geen geval verkopen.

We kunnen je Persoonsgegevens echter bekendmaken aan geselecteerde derden in de volgende situaties:

  • om ons bedrijf te kunnen voeren, inclusief, uitsluitend bij wijze van voorbeeld, het verzenden van e-mailcommunicatie;
  • indien we business of activa kopen of verkopen, in welk geval we je Persoonsgegevens aan de verkoper of koper van die business of activa kunnen bekendmaken, voor zover van toepassing;
  • indien we een verplichting tot openbaarmaking hebben of je Persoonsgegevens delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting of om onze algemene voorwaarden en andere overeenkomsten af te dwingen of de rechten, eigendom of veiligheid van onze klanten of anderen te beschermen. Dit omvat de uitwisseling van informatie met andere bedrijven en organisaties ter bescherming tegen fraude en vermindering van kredietrisico's.

We kunnen je Persoonsgegevens ook bekendmaken aan derden in overeenstemming met je toestemming, zoals uitgedrukt via 'opt-ins', met inbegrip van vooraf aangevinkte opt-ins, bijvoorbeeld op het moment van registratie.

NB: door Persoonsgegevens te posten in een openbaar toegankelijk deel van onze Website of via onze Apps kan deze informatie worden verzameld door derden over wie wij geen zeggenschap hebben. Wij raden alle gebruikers ten zeerste aan om postings anoniem te houden. We zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze informatie door deze derden.

Gelieve daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht te nemen alvorens Persoonsgegevens bekend te maken die in openbare gedeeltes zullen worden onthuld. Je moet ook voorkomen dat onthulling van Persoonsgegevens kan worden gebruikt om je te identificeren (zoals je naam, leeftijd, thuis- of werkadres of de naam van je werkgever), vooral als je gevoelige Persoonsgegevens bekendmaakt, zoals:

  • ras of etnische afkomst;
  • politieke overtuigingen;
  • filosofische of religieuze overtuigingen;
  • lidmaatschap van een vakbond of politieke partij;
  • lichamelijke of geestelijke gezondheid;
  • seksleven; of
  • het plegen van strafbare feiten of procedures.

Hoe kun je je Persoonsgegevens inzien en corrigeren?

Mocht je vragen hebben over Persoonsgegevens die wij van je hebben, dan kun je een verzoek bij ons indienen door een e-mail te sturen naar info@treatwell.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op dit verzoek. We kunnen je administratiekosten van maximáal EUR 5.-- in rekening brengen voor het vervullen van een dergelijk verzoek.

Hoe zit het met andere websites die gekoppeld zijn aan onze Website of Apps?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken van websites die een link hebben naar onze Website of Apps of vice versa, noch de informatie of content daarin. Links naar andere websites worden vaak uitsluitend gegeven als verwijzingen naar informatie over onderwerpen die nuttig kunnen zijn voor de gebruikers van onze Website of Apps. Houd er rekening mee dat wanneer je een link gebruikt om van onze Website of Apps naar een andere Website te gaan, ons Privacybeleid niet langer van kracht is. Jouw browsen en jouw interactie op een andere website, met inbegrip van websites die een link hebben op onze Website of Apps, is onderworpen aan de voorwaarden en het beleid van die Website. Lees altijd die regels en het beleid voordat je verder gaat.

Je toestemming en wijzigingen in ons Privacy- en Cookiebeleid

Door onze Website en/of Apps te gebruiken, ga je ermee akkoord dat we je Persoonsgegevens verzamelen en gebruiken zoals omschreven in dit Privacy- en Cookiebeleid. Als we ons privacybeleid en onze privacyprocedures wijzigen, zullen wij deze wijzigingen op onze Website en onze Apps posten om je op de hoogte te houden welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en in welke gevallen we deze bekend zouden kunnen maken. Door onze Website of onze Apps te blijven gebruiken nadat er een wijziging is gepost, ga je akkoord met deze wijziging in ons Privacy- en Cookiebeleid. Als je het niet eens bent met deze wijzigingen, moet je stoppen met het gebruik van onze Website en onze Apps.

Waar we je persoonsgegevens opslaan

De gegevens die we van je verzamelen kunnen worden overgedragen aan, en worden opgeslagen op, een bestemming buiten de Europese Economische Ruimte, mede om de gegevens door geselecteerde derden te laten verwerken teneinde de business van Treatwell te faciliteren. Door je Persoonsgegevens te verstrekken, ga je akkoord met deze overdracht, opslag en verwerking. Wij zullen alle maatregelen nemen die redelijkerwijs noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat je Persoonsgegevens veilig en in overeenstemming met dit Privacybeleid, alsmede in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving worden behandeld.

Partners

Als je een bestelling plaatst of anderszins handelt met Treatwell via een white label oplossing van een derde zullen je e-mailadres en contactgegevens worden doorgegeven aan de desbetreffende partner.

Paypal transacties

Houd er rekening mee dat alle PayPal transacties onderworpen zijn aan het Privacybeleid van PayPal dat je hier kunt vinden. Verzeker je ervan dat je het eens bent met de voorwaarden van het Privacybeleid van PayPal indien je PayPal wilt gebruiken om transacties te voltooien via de Website of App.