Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Mannen
Giftcard
Treatment Files
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Verwijsvoorwaarden

Treatwell Referral - Algemene voorwaarden


Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op uw toegang tot en deelname aan het Treatwell Referral Program (het "Programma") dat wordt gepromoot en beheerd door Treatwell Limited of haar respectieve dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk ""Treatwell"" ):

 • In Groot-Brittannië – Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU
 • In Ierland – Treatwell IE, filiaal van Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU
 • In Litouwen – Treatwell LT UAB: J. Basanavičiaus g. 15, 03108 Vilnius, Litouwen
 • In Spanje – Treatwell Spain s.l.: Calle de Magallanes 3, Planta 10, 28015, Madrid, Spanje
 • In Italië – Treatwell IT s.r.l.: Via Fabio Filzi 25, 20124, Milano, Italië
 • In Frankrijk – Treatwell FR SAS: 2 Rue Breguet, 75011, Parijs, Frankrijk
 • In Nederland en België – Treatwell BNL B.V.: Nieuwezijds Voorburgwal 120-126, 1012 SH Amsterdam, Nederland
 • In Duitsland – Treatwell DACH GmbH: Greifswalder Str. 212, 10405 Berlijn, Duitsland
 • In Zwitserland – Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Zürich: Hagenholzstrasse 83b, 8050 Zürich, Zwitserland
 • In Oostenrijk – Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Wien: Wiedner Hauptstraße 65, Geschäftslokal 1040 Wien, Oostenrijk
 • In Portugal – Treatwell Sociedade Unipessoal, Lda: Avenida da Igreja nº 42, 8º andar, 1700-239 Lisboa, Portugal
 • In Griekenland - Funkmartini online reserveringsservices M.E.P.E.: Kifisias Street no. 269, Griekenland


DEFINITIES

 • Treatwell Referral Program (ook wel Treatwell Referral, Referral Program): is een nieuw initiatief gelanceerd door Treatwell waarin bestaande Treatwell-gebruikers andere gebruikers kunnen uitnodigen om een ​​nieuw account aan te maken en Treatwell te gebruiken om hun favoriete behandelingen te boeken in ruil voor een beloning.
 • Verwijzer: de bestaande Treatwell-gebruiker die een Verwijzing-uitnodiging naar een andere persoon stuurt om lid te worden van Treatwell.
 • Ontvanger: de persoon, niet geregistreerd op Treatwell, die een verwijzingsuitnodiging ontvangt om lid te worden van Treatwell.
 • Verwijzingskorting (ook wel verwijzingsvoucher genoemd): is de geldelijke beloning, in de vorm van een Treatwell-voucher, die zowel aan de verwijzer als aan de verwijzer wordt gegeven.
 • Gebruiker: elke persoon, niet noodzakelijkerwijs met een account, die de Treatwell Marketplace gebruikt.
 • Locatie: is de salon waar klanten terecht kunnen voor hun behandelingen zoals kapsalons of nagelstudio's.
 • In aanmerking komende boeking: wat kwalificeert als een in aanmerking komende boeking in overeenstemming met deze Voorwaarden, wordt uiteengezet in de FAQ-sectie voor het Treatwell Referral Programma


OVERZICHT VAN HET PROGRAMMA
Treatwell Referral Program is een manier waarop Treatwell actieve klanten beloont en bedankt voor het uitnodigen van hun vrienden en familie om Treatwell te gebruiken. Treatwell Referral-gebruikers kunnen kortingen of waardebonnen verdienen die kunnen worden gebruikt op de Treatwell Marketplace. Met het Treatwell Referral Program kunnen actieve in aanmerking komende leden (“Verwijzer”) geld verdienen, in de vorm van vouchers, door zich voor het eerst bij Treatwell te registreren nieuwe Gebruikers (“Ontvanger”) die een nieuw profiel aanmaken en met succes online een in aanmerking komende boeking voltooien . Een "Voltooide Boeking" is een in aanmerking komende boeking die door de Locatie wordt geaccepteerd en online wordt betaald door de Ontvanger en die niet wordt geannuleerd door de Ontvanger of de Locatie op enig moment voor of na de geplande check-in voor een dergelijke in aanmerking komende boeking. Als de Referee-gebruiker profiteert van de geboekte behandeling en uitcheckt bij de Locatie, wordt de in aanmerking komende boeking als voltooid beschouwd.
Door deel te nemen gaan Verwijzers en Ontvangers akkoord met deze Voorwaarden. Het Programma mag niet worden gecombineerd met andere Treatwell Referral Programs of incentives. Wanneer je een Gebruiker doorverwijst, ziet de Ontvanger uw naam op de verzonden uitnodigings-sms of e-mail en op de landingspagina van je Treatwell Referral Program.

VERWIJZINGSLINKS DELENDEELNEMEN AAN TREATWELL REFERALL
Specifieke instructies over hoe u kunt profiteren van de Treatwell Referral Program vindt u op onze website op www.Treatwell.com ("Website") of in de mobiele Treatwell-app ("App"). U moet persoonlijke informatie verstrekken, waaronder (maar niet beperkt tot) voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en uw geboortedatum. Persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt om een ​​account aan te maken en u te registreren als Treatwell Referral Member, wordt bewaard en verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Treatwell.


VERWIJSLINKS DELEN
Verwijzingslinks mogen alleen voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. Elk commercieel gebruik van het Treatwell Referral Program is uitdrukkelijk verboden. Verwijzingslinks mogen niet worden gepubliceerd of verspreid als er geen redelijke basis is om aan te nemen dat alle of de meeste ontvangers persoonlijke vrienden zijn (zoals couponwebsites, blogs, sociale media, Reddit of Wikipedia).
U garandeert en verklaart dat u verwijzingsmethoden en -technieken zult gebruiken die mensen zullen waarderen en die legaal zijn. U dient alleen contact op te nemen met mensen die u toestemming hebben gegeven om gecontacteerd te worden en Treatwell aanvaardt geen aansprakelijkheid voor hoe je ervoor kiest om contact op te nemen met Referenten. Treatwell behoudt zich het recht voor om elke gebruiker te verwijderen waarvan wordt vermoed of wordt vermoed dat deze andere gebruikers op welke manier dan ook lastigvalt of ongevraagde verwijzingscodes stuurt. U stemt ermee in en verklaart dat u de privacy van anderen zult respecteren (d.w.z. niet spammen), eerlijk, open en transparant zult zijn over wie u bent en wat u aanbiedt (d.w.z. niet misleiden).
Elk misbruik van het Treatwell Referral Program, inclusief maar niet beperkt tot het opzetten van valse accounts op de Website of App om extra vouchers te verkrijgen, is uitdrukkelijk verboden.


VERDIENINGSVOUCHERS VERDIENEN
Als u een Verwijzer bent, ontvangt u uw Referral Voucher op het moment dat de Ontvanger de behandeling bijwoonde die ze via de Website of App hadden geboekt nadat ze een Treatwell-profiel hadden aangemaakt toen ze door u waren doorverwezen. De Voucher wordt binnen 48 uur na de succesvolle aanwezigheid van de Ontvanger voor de afspraak voor u zichtbaar in de Portemonnee sectie (www.treatwell.com/portemonnee) van de Website of App. U kunt de voucher dan gebruiken voor toekomstige aankopen op de Treatwell Marketplace.
Als u een Referee bent en een nieuw profiel hebt aangemaakt, ontvangt u uw Referral Voucher die je kunt gebruiken bij toekomstige aankopen op de Treatwell Marketplace bij het aanmaken van uw Treatwell-account. Uw korting is zichtbaar in uw Portemonnee-gedeelte (www.treatwell.com/portemonnee) en u kunt uw Referral Voucher gebruiken voor toekomstige aankopen op de Treatwell Marketplace.
Voor zowel verwijzende als ontvangende gebruikers:

 • Verwijzingskorting kan worden gebruikt om behandelingen te kopen op de Treatwell Marketplace die vallen in de categorie van in aanmerking komende boekingen zoals beschreven in de veelgestelde vragen over verwijzingen op de website of app. Alle boekingen zijn onderworpen aan de Treatwell-boekingsvoorwaarden.
 • De exacte bedragen die de doorverwijzingsvouchers bevatten, zijn toegankelijk in de FAQ-sectie op onze website.
 • Verwijzingskortingen ontvangen via het Treatwell Referral Program kunnen alleen afzonderlijk worden gebruikt en kunnen niet worden gecombineerd.
 • Verwijzingskorting heeft een specifieke geldigheidsduur die aan je wordt meegedeeld op de Treatwell-app of de Treatwell-website.
 • Treatwell behoudt zich het recht voor om een ​​bovengrens in te stellen voor het aantal verwijzingsuitnodigingen dat door de Verwijzers kan worden verzonden; een dergelijke limiet is te vinden in de veelgestelde vragen.
 • De Referral Vouchers die beschikbaar zijn in uw Treatwell-portemonnee kunnen door Treatwell worden gewijzigd op elk moment waarvan u op de Treatwell-app of de Treatwell-website op de hoogte wordt gesteld.


GESCHIKTHEID, INDIENING EN BEPERKINGENAANVULLENDE VOORWAARDEN
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw toegang tot en deelname aan het Treatwell Referral Program, dat wordt beheerd door Treatwell Limited of haar respectieve dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk "Treatwell"). Deze Gebruiksvoorwaarden veranderen op geen enkele manier de voorwaarden van enige andere overeenkomst die u met Treatwell heeft voor andere producten of diensten.


WIJZIGINGEN IN DE VOORWAARDEN
Treatwell behoudt zich het recht voor om het Programma en/of deze Algemene Voorwaarden of enig beleid, FAQ of richtlijn met betrekking tot het Treatwell Referral Program geheel of gedeeltelijk, te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving en geheel naar eigen inzicht te wijzigen, aan te passen en/of te beëindigen. discretie. Eventuele wijzigingen kunnen aan de gebruikers worden meegedeeld op de App, Website of per e-mail. Wijzigingen of aanpassingen worden onmiddellijk van kracht en kunnen op www.Treatwell.com worden geplaatst, en u doet afstand van enig recht om specifieke kennisgevingen van dergelijke wijzigingen of aanpassingen te ontvangen. Uw voortdurende toegang tot en/of deelname aan Treatwell Referral na dergelijke wijzigingen of aanpassingen bevestigt uw acceptatie van dergelijke wijzigingen. U dient deze Algemene voorwaarden regelmatig te lezen om de toepassing ervan te begrijpen. Als je niet akkoord gaat met de gewijzigde voorwaarden, moet je de toegang tot en deelname aan Treatwell Referral stopzetten.


VERWIJS KORTINGEN VERVALLEN
Tenzij anders vermeld, vervallen doorverwijzingskortingen – zichtbaar in uw Portemonnee-sectie (www.treatwell.com/portemonnee) – automatisch na de periode die aan u is meegedeeld op de Treatwell-app of de Treatwell-website.
Als u een Verwijzer bent, begint het aftellen vanaf de dag waarop de Verwijskorting zichtbaar en bruikbaar is op uw account. Dit betekent dat uw Ontvanger een nieuw profiel heeft aangemaakt, online een in aanmerking komende boeking heeft gekocht die voldoet aan onze Voorwaarden en correct heeft uitgecheckt voor de salon. Verwijzers worden via e-mail op de hoogte gebracht wanneer een verwijzingskorting aan hun portemonnee wordt toegevoegd.
Als u een Referee bent, begint het aftellen vanaf de dag waarop u uw nieuwe profiel heeft aangemaakt en wordt Verwijskorting zichtbaar en bruikbaar gemaakt op uw account.


DEELNAME AAN VERSCHILLENDE TREATWELL-LANDEN
Om het Treatwell Referral Program van toepassing te laten zijn, moeten zowel de Verwijzer als de Ontvanger hun Treatwell-account hebben aangemaakt in elk in aanmerking komend land waar Treatwell actief is. Het aanmaken van een account in een ander Treatwell-land dan dat van de Verwijzer, resulteert in geen korting voor zowel de Verwijzer als de Ontvanger.


GEBRUIK VAN HET VERWIJSDASHBOARD
U stemt ermee in dat u het Verwijzingsdashboard ("Dashboard") niet zult gebruiken voor andere doeleinden dan het bijhouden van uw eigen voortgang en die van anderen in uw geografische gebied. U respecteert de privacy van anderen en houdt u aan de toepasselijke wetgeving.


ANNULERING
Lees hier ons Annuleringsbeleid voor informatie over hoe Treatwell omgaat met annuleringen van boekingen.
Uw verwijzingskorting kan als volgt worden beïnvloed door annuleringen:

 • U bent de Ontvanger – Als uhet annuleert in overeenstemming met het Annuleringsbeleid, ontvang u uw Referral korting alleen terug als de korting nog geldig is. Als na de annulering of "No-show" uw korting niet meer geldig is, kunt u niet opnieuw profiteren van de verwijzingskorting.
 • U bent de Verwijzer – Als uw Ontvanger de afspraak annuleert in overeenstemming met het Annuleringsbeleid, ontvangt u uw Verwijskorting alleen terug als de korting nog geldig is. Als na de annulering uw korting niet meer geldig is, kunt u niet opnieuw profiteren van de verwijzingskorting.
 • Als de benoeming van de Referee door de Partner is gemarkeerd als een "No Show", kunt u niet opnieuw profiteren van de Verwijskorting.


Aanvullend:

 • Treatwell behoudt zich ook het recht voor om je doorverwijskortingen op elk moment aan te passen wanneer zij reden heeft om te vermoeden dat de doorverwijskorting wordt misbruikt.
 • Als een partnerlocatie een afspraak annuleert die is gekoppeld aan een verwijzingskorting, wordt deze weer toegevoegd aan de portemonnee van de gebruiker. Als na de annulering de korting niet meer geldig is, kan de gebruiker niet opnieuw profiteren van de verwijzingskorting.UITSLUITINGEN EN BEPERKINGEN VOOR HET VERDIENEN VAN TREATWELL-KORTINGEN

 • Verwijzingskortingen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere Treatwell-kortingen of tegoedbonnen uitgegeven door Treatwell of derden.
 • Verwijzingskortingen kunnen worden gebruikt in combinatie met cadeaubonnen die zijn gekocht door Treatwell-gebruikers.


VRAGEN
Als u vragen heeft over het Programma of hoe het werkt, neem dan contact op via uw relevante Treatwell Helpcentrum.


GEGEVENSBESCHERMING
Als u ervoor kiest om deel te nemen aan het Programma, zal Treatwell u vragen om uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en postadres op te geven. De persoonlijke informatie wordt verzameld, verwerkt en kan worden gebruikt door Treatwell, als verwerkingsverantwoordelijke, in overeenstemming met het privacy- en cookiebeleid van Treatwell. Alle deelnemers aan het Programma hebben het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van gegevens die op hen betrekking hebben. De Verwijzer of Ontvangers kunnen deze rechten uitoefenen in overeenstemming met het Privacybeleid of door te schrijven naar het e-mailadres bovenaan deze Algemene Voorwaarden.


BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
Treatwell is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van fouten in doorverwijskortingen als gevolg van onder meer technische problemen, netwerkproblemen of andere fouten die tijdens het proces zijn gemaakt. Door deel te nemen aan het Programma, stemt u ermee in dat u op eigen risico deelneemt. Treatwell aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de deelname (of het onvermogen om deel te nemen) van een persoon aan het Programma voor zover maximaal toegestaan ​​door de wet, met inbegrip van enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade of enige andere vorm van schade gerelateerd aan of voortvloeiend uit het Programma of uw deelname aan het Programma. Niets in deze Voorwaarden sluit de aansprakelijkheid van Treatwell uit voor fraude, overlijden, persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid of iets anders dat niet wettelijk kan worden uitgesloten.


AFSLUITING
Als een deel van deze Algemene voorwaarden wettelijk niet afdwingbaar blijkt te zijn, blijven alle andere delen van deze Algemene voorwaarden onaangetast en blijven ze van kracht.


GESTUURD RECHT
Het Programma en deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het land van het relevante Treatwell-bedrijf. U en wij zijn het er beiden over eens dat de rechtbanken van dat land niet-exclusieve jurisdictie hebben over elke claim of elk geschil dat voortvloeit uit of verband houdt met het Programma of deze Algemene voorwaarden.