Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Mannen
Giftcard
Treatment Files
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Treatwell-beloningen - Algemene voorwaarden


Laatst bijgewerkt: mei 2023

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op uw toegang tot en deelname aan het Treatwell Rewards-programma (de "Regeling") dat wordt gepromoot en beheerd door Treatwell Limited of haar respectieve dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk ""Treatwell""" ):

 • In Groot-Brittannië – Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU, hhelp@treatwell.co.uk
 • In Ierland – Treatwell IE, filiaal van Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU, customer.care@treatwell.ie
 • In Litouwen – Treatwell LT UAB: J. Basanavičiaus g. 15, 03108 Vilnius, Litouwen, hello@treatwell.lt
 • In Spanje – Treatwell Spain s.l.: Carrer de Balmes, 7, Planta 3, 08007 Barcelona, ​​Spanje, servicio.cliente@treatwell.es
 • In Italië – Treatwell IT s.r.l.: Via Carlo Farini 41, 20159, Milano, Italië, assistenzaclienti@treatwell.it
 • In Frankrijk – Treatwell FR SAS: 2 Rue Breguet, 75011 Parijs, Frankrijk, service.client@treatwell.fr
 • In Nederland en België – Treatwell BNL B.V.: Nieuwezijds Voorburgwal 120-126, 1012 SH Amsterdam, Nederland, info@treatwell.nl
 • In Duitsland – Treatwell DACH GmbH: Greifswalder Str. 212, 10405 Berlijn, Duitsland, koenigkunde@treatwell.de
 • In Zwitserland – Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Zürich: Haggenholzstrasse 83b, 8050 Zürich, koenigkunde@treatwell.ch
 • In Oostenrijk – Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Wien: Karl-Popper-Strasse 22, 1100 Wien, Österreich koenigkunde@treatwell.at
 • In Portugal – Treatwell PT, Unipessoal, Lda: Rua Garrett, n.º 64, freguesia de Santa Maria Maior, concelho de Lisboa, 1200-204, Lisboa apoio@treatwell.pt
 • In Griekenland - Funkmartini online reserveringsservices M.E.P.E.: Kifisias Street no. 269, hallo.gr@treatwell.com hello.gr@treatwell.com

("Treatwell")

GESCHIKTHEID, INDIENING EN BEPERKINGEN AANVULLENDE VOORWAARDEN
Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw toegang tot en deelname aan het Treatwell Rewards-programma ("Treatwell Rewards"), dat wordt beheerd door Treatwell Limited of haar respectieve dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk "Treatwell"" ). Deze Gebruiksvoorwaarden veranderen op geen enkele manier de voorwaarden van enige andere overeenkomst die u met Treatwell hebt voor andere producten of diensten.

WIJZIGINGEN IN DE VOORWAARDEN
Treatwell behoudt zich het recht voor om Treatwell Rewards {“het Programma”) en/of deze Algemene Voorwaarden of enig beleid, FAQ of richtlijn met betrekking tot het Programma, geheel of gedeeltelijk, te allen tijde te wijzigen, aan te passen en/of te beëindigen naar eigen goeddunken. Wijzigingen of aanpassingen worden onmiddellijk van kracht en kunnen op Rewards terms and conditions worden geplaatst, en u doet afstand van elk recht om specifieke kennisgevingen van dergelijke wijzigingen of aanpassingen te ontvangen. Uw voortdurende toegang tot en/of deelname aan Treatwell Rewards na dergelijke wijzigingen of aanpassingen bevestigt uw acceptatie van dergelijke wijzigingen; daarom dien je deze Algemene Voorwaarden regelmatig te lezen om de algemene voorwaarden te begrijpen die van toepassing zijn op Treatwell Rewards. Als je niet akkoord gaat met de gewijzigde voorwaarden, moet je de toegang tot en deelname aan Treatwell Rewards stopzetten

OVER TREATWELL-BELONINGEN
Treatwell Rewards is een manier waarop Treatwell probeert trouwe klanten te belonen en te bedanken voor boekingen via de Treatwell-app of -website. Treatwell Rewards-leden kunnen ""Punten"" verdienen en verzamelen die kunnen worden ingewisseld voor Treatwell Rewards-voordelen (""Rewards") bij deelnemende Treatwell-partnersalons.

DOE MEE MET TREATWELL-BELONINGEN
Specifieke instructies over hoe je lid kunt worden van Treatwell Rewards zijn te vinden op onze website op Rewards terms and conditions (“Websites”), of in de Treatwell mobiele app (“App”). U moet persoonlijke informatie verstrekken, waaronder (maar niet beperkt tot) voornaam, achternaam, e-mailadres, geboortedatum.

Persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt om een ​​account aan te maken en je te registreren als Treatwell Rewards-lid, wordt bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van Treatwell en kan worden verwerkt door Treatwell in het Verenigd Koninkrijk. Informatie over onze gegevensbescherming en ons privacybeleid is beschikbaar op onze website.

PUNTEN VERDIENEN
De beloningen die beschikbaar zijn via Treatwell Rewards zijn gebaseerd op het aantal punten dat je verdient. Je kunt punten verdienen door aankopen te doen via je persoonlijke account in de Treatwell-app of Treatwell-website, door boekingen te maken of door beoordelingen achter te laten na je afspraak, of via andere aanbiedingen of initiatieven van Treatwell. Het aantal punten dat je verdient kan variëren afhankelijk van het type bezochte locatie en hoe de locatie door Treatwell wordt beoordeeld of gecategoriseerd. De punten die beschikbaar zijn voor elke beoordeling worden getoond tijdens het beoordelingsproces. Via de "Betalen ter plaatse"-methode kunnen maximaal 1000 punten worden verzameld. Verdere punten kunnen alleen worden verzameld als je vooraf betaalt. Treatwell behoudt zich het recht voor om een ​​verdere bovengrens in te stellen voor het aantal punten dat kan worden verzameld. De beloningen die voor jou beschikbaar zijn, kunnen op elk moment worden gewijzigd en worden aan jou meegedeeld via de Treatwell-app of Treatwell-website.

PARTNERSCHAPSPROGRAMMA'S
Klanten kunnen punten en/of beloningen verdienen door deel te nemen aan programma's die worden aangeboden door onze partnerlocaties. Treatwell werkt niet en is niet verantwoordelijk voor deze programma's, die afzonderlijke en aanvullende voorwaarden hebben voor het verdienen van Punten. Deze worden niet gecombineerd met Punten verdiend binnen het Treatwell Rewards Programma.

PUNTEN VERVALLEN
Tenzij anders vermeld, worden Punten binnen achtenveertig (48) uur na uw in aanmerking komende aankoop automatisch aan uw account toegevoegd. Punten blijven in de status 'in behandeling' tot de succesvolle afronding van de afspraak. Eenmaal voltooid, kunnen punten binnen vierentwintig - achtenveertig uur (24-48) worden 'ingewisseld' in uw puntensaldo en vervallen driehonderdvijfenzestig (365) dagen na de kalendermaand waarin dergelijke punten zijn verdiend (de datum van boekingsbevestiging). U kunt je volledige en huidige puntensaldo bekijken door hier in te loggen op uw Treatwell-account of in het gedeelte Mijn loyaliteitsbeloningen" van uw profiel in de app. Treatwell behoudt zich het recht voor om op elk moment uw Puntensaldo aan te passen als er reden is om frauduleuze activiteiten te vermoeden.

VERKEERD GEBRUIK VAN PUTEN
Elk misbruik van dit Programma, het niet naleven van de regels van het Programma, inclusief deze Consumentenvoorwaarden, hieronder vermeld of in aanvullende kennisgevingen die op verschillende plaatsen in het Programma zijn geplaatst, kan leiden tot beëindiging van je toegang tot en lidmaatschap van het Programma en alle Programmapunten die je hebt opgebouwd, zonder voorafgaande kennisgeving. Treatwell heeft de volledige discretie om te bepalen welke handelingen misbruik van dit Programma vormen. Treatwell behoudt zich verder haar rechten voor op alle beschikbare rechtsmiddelen tegen frauduleuze activiteiten. Deze Consumentenvoorwaarden vervangen alle voorgaande regels en/of voorwaarden van het loyaliteitsprogramma.

DEELNAME AAN VERSCHILLENDE TREATWELL-LANDEN
Alle in aanmerking komende aankopen binnen het Programma in landen waar Treatwell Limited of haar respectievelijke dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk "Treatwell) actief zijn, zijn niet onderhevig aan valutaschommelingen. Als je account zich bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk bevindt en je doet een aankoop in een ander Treatwell-land, wordt er geen valutafluctuatie toegepast op de waarde van je aankoop om te bepalen hoeveel Punten je hebt verdiend - (zie Puntentoekenning per £|€|CHF in "PUNTEN VERDIENEN" hierboven).

ANNULERING
Lees hier ons Annuleringsbeleid voor informatie over hoe Treatwell omgaat met annuleringen van boekingen. Uw puntensaldo kan als volgt worden beïnvloed door annuleringen:

 • Als u een aankoop ongeldig maakt (vóór de door onze partner vastgestelde annuleringsperiode), zal Treatwell de Punten die u voor die aankoop hebt verdiend niet crediteren.
 • Als u een aankoop te laat annuleert (buiten de annuleringsperiode van een locatie), zal Treatwell de Punten die u voor die aankoop hebt verdiend niet crediteren.
 • Als u een afspraak niet bijwoont of annuleert ("No-show"), verdient u niet de punten die aan die afspraak zijn gekoppeld en ontvangt u ook een aftrek van uw puntenwaarde.
 • Treatwell behoudt zich ook het recht voor om op elk moment je Punten aan te passen wanneer zij reden heeft om te vermoeden dat het puntensysteem wordt misbruikt.
 • Als een partnerlocatie uw afspraak annuleert, worden de aan die afspraak gekoppelde punten niet verdiend. Punten die in behandeling zijn, worden dienovereenkomstig aangepast.
 • Als een door de locatie veroorzaakte annulering wordt herkend als een late annulering, verdient u geen punten. Treatwell behoudt zich het recht voor om op elk moment uw Punten aan te passen wanneer zij reden heeft om te vermoeden dat het puntensysteem wordt misbruikt.


UITSLUITINGEN VOOR HET VERDIENEN EN INWISSELEN VAN PUNTEN
'(inclusief bonuspuntenaanbiedingen)' Treatwell Reward-leden kunnen Punten inwisselen voor boekingen bij deelnemende locaties waar Treatwell (of haar respectieve dochterondernemingen, licentiehouders en gelieerde bedrijven (gezamenlijk, "Treatwell) actief is. Punten kunnen niet worden verdiend op aankopen van een Treatwell Cadeaukaart of aankopen gedaan met een tegoedbon. Punten worden berekend over het resterende saldo (indien van toepassing) - Als een klant een tegoedbon van €30 heeft gebruikt voor een boeking van €80, is alleen de resterende €50 van de bestelling beschikbaar voor puntenverzilvering. Evenzo, als een promotie-aanbieding wordt gebruikt (zoals een kortingspercentage op een promotiecode), worden er geen punten verdiend voor het 'afgeprijsde' deel van de boeking.

PUNTEN INWISSELEN VOOR BELONINGEN
Leden kunnen op elk moment van het kalenderjaar Treatwell Rewards-punten inwisselen, op voorwaarde dat ze een Rewards-puntensaldo hebben dat in aanmerking komt voor een Beloning die wordt vermeld op onze Treatwell-app of Treatwell-website. Treatwell Rewards biedt verschillende Rewards-waarden, afhankelijk van de behaalde mijlpalen. Houd er rekening mee dat de beschikbare Beloningen en mijlpalen voor het inwisselen van Punten geografisch kunnen variëren en dat Treatwell de items in elke mijlpaal op elk moment naar eigen goeddunken kan aanpassen.
Alle Rewards-punten onder een puntenmijlpaal kunnen niet worden ingewisseld en blijven in het puntensaldo van het lid totdat de relevante puntenmijlpaal is bereikt of de Rewards-punten vervallen.
Er is geen bovengrens voor het aantal punten dat u kunt inwisselen. Punten kunnen echter alleen worden ingewisseld voor Beloningen in mijlpalen die we communiceren via de Treatwell-app of de Treatwell-website of via aanbiedingen.

INFORMATIE OVER PUNTENINZILVERING EN UITSLUITINGEN
Punten kunnen (alleen) worden ingewisseld via de Treatwell-app en worden besteed tijdens een aankoop op de Treatwell-app (alleen), alleen geldig bij Treatwell-partnerlocaties die online betalen hebben ingeschakeld op de Treatwell Marketplace.

VRAGEN
Als u vragen heeft over de Regeling of hoe deze werkt, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar het e-mailadres voor uw rechtsgebied dat bovenaan deze Algemene voorwaarden staat vermeld.

GEGEVENSBESCHERMING
Als u ervoor kiest om deel te nemen aan het Programma, zal Treatwell u vragen om uw: volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en postadres in te voeren. De persoonlijke informatie zal worden verzameld, verwerkt en kan worden gebruikt door Treatwell als verwerkingsverantwoordelijke in overeenstemming met het privacy- en cookiebeleid van Treatwell. Alle deelnemers aan de Regeling hebben het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van gegevens die op hen betrekking hebben. De Verwijzer of Verwijzers kunnen dit recht uitoefenen door te schrijven naar het e-mailadres dat bovenaan deze Algemene Voorwaarden staat vermeld.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
Treatwell kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet ontvangen van punten als gevolg van technische problemen of netwerkproblemen. Door deel te nemen aan de Regeling stemt u ermee in dat u op eigen risico deelneemt. Behalve dat Treatwell haar aansprakelijkheid niet uitsluit of beperkt voor persoonlijk letsel of overlijden veroorzaakt door haar nalatigheid of voor frauduleuze voorstelling van zaken of enige andere aansprakelijkheid die wettelijk niet kan worden beperkt of uitgesloten, aanvaardt Treatwell geen aansprakelijkheid met betrekking tot de deelname van een persoon ( of onvermogen om deel te nemen) aan de Regeling voor zover maximaal toegestaan ​​door de wet, met inbegrip van enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade of enige andere vorm van schade die verband houdt met of voortvloeit uit de Regeling of uw deelname aan de Regeling.

AFSLUITING
Als een deel van deze Algemene voorwaarden wettelijk niet afdwingbaar blijkt te zijn, blijven alle andere delen van deze Algemene voorwaarden onaangetast en blijven ze van kracht.

GESTUURD RECHT
Het Programma en deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het land van het betreffende Treatwell-bedrijf. U en wij zijn het er beiden over eens dat de rechtbanken van dat land niet-exclusieve jurisdictie hebben over elke claim of elk geschil dat voortvloeit uit of verband houdt met de Regeling of deze Algemene voorwaarden.