Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Mannen
Giftcard
Treatment Files
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Over ons

Wij zijn Treatwell, Europa’s grootste online boekingsplatform voor hair en beauty. Wij geloven dat er een slimmere manier is om hair en beauty te boeken. Bij ons vind je eenvoudig salons in jouw buurt, boek je voordelig last minute of check je handige reviews. Zo vind je altijd een salon dat bij je past, en boek je jouw hair- en beautybehandelingen makkelijk en snel – waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Meer dan 800 werknemers in 13 Europese landen werken dagelijks hard aan deze missie. We doen dit samen met meer dan 40.000 aangesloten salons. Het resultaat? Een uniek boekingsplatform waar zowel klanten als salons in de spotlights staan. Bij ons boek je 24/7, op tijden en voor prijzen die jou uitkomen. Bovendien helpen we je niet alleen om een salon te vinden dat bij je past, we voorzien je ook graag van al het advies dat je nodig hebt om je op jouw allerbest te doen voelen. Dit maakt ons meer dan alleen een boekingsplatform. Dit maakt ons de slimste manier om beauty te boeken.

Als je om de volgende redenen contact met ons wilt opnemen, zie dan de onderstaande contactgegevens.

Onlinegeschillenbeslechting

Heb je een klacht over een dienst die je op onze website hebt gekocht en slaag je er niet in om dit geschil op te lossen via onze klantenservice of direct via de partner, dan kun je een klacht voorleggen aan het platform voor online-geschillenbeslechting van de EU (ODR), welke wordt beheerd door de Europese Commissie: webgate.ec.europa.eu/odr/. Let op: dit systeem is uitsluitend beschikbaar voor klachten met betrekking tot online aankopen.

Adverteren

Ben je een adverteerder en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@treatwell.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Pers

Ben je een journalist en wil je iedereen vertellen over de wondere wereld van Treatwell? Stuur dan een e-mail naar info@treatwell.nl.

Schending Van Copyright

Wanneer je een vermeende inbreuk van jouw intellectuele eigendomsrechten op deze website wilt vermelden, neem dan contact met ons op via photography@treatwell.com.

Ons adres is: Treatwell
Nieuwezijds Voorburgwal 120-126
1012 SH Amsterdam