Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Over ons

Treatwell is het grootste online boekingsplatform van Europa voor beauty, hair en wellness.

Wat in 2013 ooit als een klein bedrijf in Amsterdam met een handjevol medewerkers begon, is nu uitgegroeid tot het grootste Europese online boekingsplatform op het gebied van beauty, hair en wellness. Sinds de oprichting van Treatwell hebben we verschillende boekingssites voor beauty en technologische bedrijven in Europa samengebracht. Dit heeft geleid tot een fantastisch bedrijf.

Vandaag de dag zijn er 500 medewerkers werkzaam bij Treatwell, verspreid over 11 Europese landen en werken we samen met meer dan 20.000 partners. Treatwell biedt saloneigenaren het eigen boekingssysteem Connect, maar we zijn er ook voor klanten die op een slimme, makkelijke en directe manier beauty- en wellnessbehandelingen willen boeken.

Mensen maken het verschil en dat is bij Treatwell niet anders. De explosieve groei van Treatwell is dan ook te danken aan de eclectische groep mensen die zich dag in dag uit inzetten om klanten de beste boekingservaring te geven. Bij Treatwell heerst er een informele en open cultuur waar je wordt gestimuleerd om jezelf te zijn en waar fun goed hand in hand gaat met hard werken.

Dankzij onze samenwerking met de persoonlijk bezochte en best geselecteerde salons en spa's, boek je als klant via ons online platform eenvoudig en snel een afspraak bij je favoriete kapper, nagelstudio of massagesalon. Dit kan waar én wanneer jij dat zelf wilt; of dat nu op de bank is of onderweg via de Treatwell-app. We gunnen je graag de vrijheid en transparantie om een salon in de buurt te vinden zodat jij de behandeling kan boeken waar jij je goed bij én door voelt. Dankzij meer dan 10.000 geverifieerde reviews weet je zeker waar je aan toe bent bij het maken van een afspraak.

Treatwell wilt je graag inspireren om je schoonheid op alle mogelijke manieren te uiten, zodat jij het beste voor de dag komt.