Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Spa & Sauna
Giftcard
Blog
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Contact

KLANTEN

Hoe kunnen we je helpen? Heb je een vraag, dan kan je wellicht het antwoord vinden in onze FAQs.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling Customer Care:

  • Bel ons doordeweeks tussen 08:30-19:00 uur en op zaterdag tussen 09:00-18:00 uur op 020-7900190

ONLINEGESCHILLENBESLECHTING

Heb je een klacht over een dienst die je op onze website hebt gekocht en slaag je er niet in om dit geschil op te lossen via onze klantenservice of direct via de partner, dan kun je een klacht voorleggen aan het platform voor onlinegeschillenbeslechting van de EU (ODR), welke wordt beheerd door de Europese Commissie: webgate.ec.europa.eu/odr/. Let op: dit systeem is uitsluitend beschikbaar voor klachten met betrekking tot onlineaankopen.

SALONEIGENAREN

Ben je de eigenaar van een spa, salon, studio of kliniek en heb je interesse om met ons samen te werken? Klik dan op de knop 'Informatie Voor Salons'.

Wil je meer informatie? Dan horen we graag van je.

  • Bel ons - 020 7900190

JOBS

Ben je talentvol en ben je enthousiast om bij Treatwell te komen werken? Kijk op onze job-pagina voor een lijst met vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

ADVERTEREN

Ben je een adverteerder en wil je ons geweldige publiek bereiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem contact met ons op via info@treatwell.nl om om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

ZAKELIJKE PARTNER

Wil je als bedrijf graag samenwerken met Treatwell? Mail dan naar info@treatwell.nl. Samen bereiken we meer dan alleen.

Denk je dat je salon een prima samenwerkingspartner van Treatwell zou zijn? Mail dan naar info@treatwell.nl. Zonder jou is er geen Treatwell, dus we horen graag van je.

PERS

Ben je een journalist en wil je iedereen vertellen over de wondere wereld van Treatwell? E-mail dan naar info@treatwell.nl.

SCHENDING VAN COPYRIGHT

Wanneer je een vermeende inbreuk van jouw intellectuele eigendomsrechten op deze website wilt vermelden, neem dan contact met ons op via photography@treatwell.com.