Jouw salon in één jaar 44% zien groeien?

Treatwell zorgt voor nieuwe klanten en geeft je alle digitale tools om ze te laten terugkomen.

Vraag een demo aan

Sluit je aan bij de 20.000 salons die samenwerken
met Treatwell in Europa

JOUW DIGITALE VISITEKAARTJE

Meer klanten aantrekken

Maandelijks zoeken miljoenen potentiële klanten op Treatwell naar salons - van kleine beautysalons tot grote ketens. Profiteer ook van Europa's grootste boekingsplatform voor haar en beauty.

Wij investeren in miljoenencampagnes die onze Partners veel nieuwe boekingen opleveren. En het leukste? Boekingen via onze app hebben een no-show rate van minder dan 2%!

JOUW DIGITALE SALONMANAGER

Makkelijk je salon beheren, zelfs onderweg

We weten hoe druk jij het hebt. De Treatwell Connect-app helpt je jouw salon makkelijk en snel te beheren en is beoordeeld met een 4.8/5* in de App Store.

Beheer je salon, team, klanten en boekingen vanuit je broekzak en houd controle met persoonlijke toegangsinstellingen voor je team.

SIMPEL OPNIEUW BOEKEN

Voor klanten die blijven terugkomen

Het geheim van een succesvolle salon? Trouwe klanten die blijven terugkomen. Ook hier helpen we je bij.

Met de Treatwell klanten-app maken klanten binnen 30 seconden opnieuw een boeking, die meteen in je digitale agenda terechtkomt. We sturen zelfs automatische herinneringen om weer te boeken. Daarnaast kunnen klanten met één druk op de knop de afspraak toevoegen aan hun agenda. Klanten zullen je nooit meer vergeten.

ALTIJD EN OVERAL ONLINE BOEKBAAR

24/7 boekingen ontvangen,
zelfs als je gesloten bent

Ooit op het laatste moment eens een afspraak gemaakt? Je klanten ook! Maar liefst 45% van alle online boekingen op Treatwell wordt buiten openingsuren gemaakt.

Wanneer je samenwerkt met Treatwell krijg je een 'Boek nu'-knop op je website, Facebook, en Instagram en kunnen klanten zelfs boeken via Google. Waar je klanten online ook zitten, jij bent te vinden.

Geen eigen site? Geen zorgen, ook dat regelen we voor je.

BESCHERM GEGEVENS EN WACHTWOORDEN

Je klanten en
salon veilig online

Zowel klanten als saloneigenaren vinden het belangrijk dat er veilig met hun persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Wij zorgen ervoor dat dat gebeurt.

Met persoonlijke inloggegevens houd je controle over wie er toegang heeft tot wat. Onze klantenlijsten voldoen volledig aan de AVG-wetgeving en beschermen gevoelige informatie met een wachtwoord.

ALLES IN EEN DIGITAAL PAKKET

Een kassasysteem (POS)
voor iedere salon

Wij geloven dat online gaan dingen makkelijker maakt. En wanneer je je bij Treatwell aansluit, geldt dat voor alle onderdelen van jouw business.

Ons kassasysteem (POS) is daarom niet alleen een kassa, maar ook een online agenda en een manier om kaartbetalingen te accepteren (met SumUp). Zo houd je tegelijkertijd inzicht in je financien én je groeiende klantenbestand.

Gezien in

Aan de slag met Treatwell

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe Treatwell je meer klanten brengt en je deze makkelijk online beheert. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om mobiele salons aan te sluiten.

Over je salon

Over jou

Treatwell gebruikt je gegevens alleen om telefonisch of via e-mail contact met je op te nemen over het al dan niet aansluiten van je salon.

Meer lezen over hoe Treatwell met je persoonlijke gegevens omgaat? Je vindt alles in onze privacy policy.