Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Last Minute
Giftcard
Nieuwe salons
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Verras
    iemand

Wil je iemand verwennen? Wie het cadeau ook mag ontvangen, wij maken het jou als verwenner makkelijk en bieden Giftcards aan in diverse prijsklassen. Snel en makkelijk het leukste beauty cadeau! De giftcard kan ingewisseld worden bij ruim 3000 salons; alles voor beauty, hair en wellness. Treat your loved ones well!
Ontdek meer
Home

Koop giftcard

Beauty

De Treatwell Giftcard is het perfecte cadeau om iemand te verwennen.

Inspiratie

De ontvanger kan kiezen uit ruim 3000 salons en spa's in heel Nederland. Met de Giftcard heb je aan keus dus geen gebrek!

Snel

Op zoek naar een last-minute cadeau? Kijk niet verder! De digitale Giftcard wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Koop giftcard

Totaal

Een digitale giftcard wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft.

Over giftcards

Wat is een Treatwell Giftcard?

Elke Treatwell Giftcard heeft een bepaalde waarde die exclusief besteed kan worden op treatwell.nl of op de Treatwell-app. Onze Giftcards hebben een unieke 14-cijferige code die je op de betaalpagina van onze site kunt invullen. De waarde van je Giftcard wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag.

Waar kan ik mijn Giftcard besteden?

Giftcards zijn te besteden voor het online boeken van beauty- en wellness afspraken op treatwell.nl en onze apps. Zoek een salon of treatment en boek in een van de duizenden salons die bij ons zijn aangesloten.

Je kunt het volledige bedrag voldoen met een Giftcard of een gedeelte betalen. Het enige wat niet mogelijk is, is ze te gebruiken om een andere Giftcard aan te schaffen.

Mocht je behandeling meer kosten dan de waarde van je Giftcard, dan kun je het resterende bedrag bijbetalen. Andersom storten wij het resterende bedrag automatisch op je Treatwell-account als je Giftcard meer waard was dan je boeking. Let op: hiervoor moet je wel een account hebben of aanmaken!

Hoe lang is mijn Giftcard geldig?

Je Giftcard is tot 1 jaar na de aankoopdatum geldig. De precieze verloopdatum van je code wordt altijd vermeld in de mail waarin we je Giftcard naar je verzenden. Als je je Giftcard aan je account toevoegt, kun je hier altijd checken hoe lang deze nog geldig is.

Wanneer kan ik mijn Giftcard verwachten?

Wij sturen je direct een geautomatiseerde mail met daarin jouw persoonlijke Giftcard. Check altijd of je het correcte e-mailadres hebt ingevuld!

Ik wil mijn Giftcard annuleren. Kan dit?

De bestelling van een Giftcard kan tot 14 dagen na aankoopdatum geannuleerd worden. Dit is alleen mogelijk wanneer je de Giftcard nog niet hebt gebruikt om een behandeling te boeken en je de Giftcard nog niet hebt toegevoegd aan je account. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze Customer Care via info@treatwell.nl.