Deze pony past het best bij jouw gezichtsvorm

Door: Anna van Niel

0
1378

Misschien heb je al wel eens een pony gehad en wil je hem weer terug of twijfel je erover om er nu toch écht een keer één te nemen. Hoe dan ook, het is soms een lastige beslissing, maar hier lees je welke pony het best bij jouw gezichtsvorm past!

Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt staan schuine pony’s jou het best. Zorg ervoor dat je pony gezonde puntjes houdt, zodat je haar er goed uit blijft zien. Je wangen lijken door een schuine pony minder rond en dus flatteert het je gezicht.

rond-pony-all

Vierkant gezicht

Bij een vierkant gezicht staat een volle, gelaagde pony die net over je wenkbrauwen valt geweldig! Het laat je kaaklijn wat minder scherp lijken.

vierkant-pony-all

Ovaal gezicht

De mensen met een ovaal gezicht zijn de echte luckybirds, want bijna alle soorten pony’s staan jou prachtig. Zo zijn curtain bangs een aanrader, maar een schuine pony of een piekerige pony staan jou ook oogverblindend.

ovaal-pony-all

Rechthoekig gezicht

Bij een rechthoekig gezicht kun je een pony nemen die aan de zijkanten wat langer en dikker is. Door dit bij je pony te doen lijkt het alsof je een ovaal gezicht hebt in plaats van een rechthoekig gezicht.

rechthoek-pony-all

Hartvormig gezicht

Een heartshaped face kan geflatteerd worden door een stoere piekerige en gelaagde pony die over je hele voorhoofd valt. Omdat je voorhoofd het grootste gedeelte van je gezicht is laat de pony hem kleiner lijken.

heart-pony-all

Comments

comments