Jouw klanten zijn 24/7 online
- jij ook?

De digitale revolutie verandert de manier waarop klanten haar- en beautybehandelingen boeken. Tegenwoordig maken klanten hun afspraken online - via verschillende kanalen.

De gratis 'Boek nu'-knop zorgt ervoor dat jouw klanten 24/7 een boeking kunnen maken.

Meld je aan

Instagram

Verander likes in boekingen via Instant Experience

Onze exclusieve samenwerking met Instagram zorgt ervoor dat klanten je foto's kunnen liken én een afspraak kunnen maken - direct via jouw zakelijke Instagram-account.

Dankzij Instant Experiences is het nog makkelijker om afspraken te ontvangen. Alle beschikbare tijden, prijzen en behandelingen staan op één plek. Daarom is dit dé manier voor elke Instagrammer om een afspraak te maken.

Facebook

Maak loyale klanten van jouw Facebook fans

Klanten die je berichten op Facebook bekijken, kunnen een afspraak maken via jouw zakelijke pagina.

De ‘Boek nu’-knop zorgt ervoor dat klanten direct kunnen boeken in plaatst van opzoek te gaan naar je telefoonnummer. Voor klanten scheelt dit tijd, voor jou is dit een commerciële boost.

Google

Eenvoudig te vinden én boeken via Google en Google Maps

Boost jouw boekingen met de 'Boek nu'-knop op de grootste zoekmachine van het internet.

Door jouw salon via Treatwell zichtbaarheid te geven op Google, zorg je ervoor dat klanten jou kunnen zoeken, vinden en boeken via ‘Google Maps’ en ‘Reserveer met Google’ - zonder ook maar één keer te hoeven bellen.

Jouw eigen website

Ontvang sneller boekingen via jouw eigen website

Boost het aantal boekingen voor jouw salon met de ‘Boek nu’-knop op jouw website. Alle boekingen die via jouw website binnenkomen worden direct zichtbaar in je Treatwell Connect agenda. Hierdoor is de agenda altijd up-to-date.

Het maakt niet uit hoe druk het is, jij houdt altijd de controle over je agenda.

De website die we gratis voor je maken

Als je nog geen eigen website hebt, bouwen we er een voor je

Hiervoor gebruiken we de content van je salonpagina: de prijslijst, professionele foto's en uiteraard de beste reviews om jouw online reputatie een boost te geven.

Op de website die wij voor jou maken is de 'Boek nu'-knop volledig geïntegreerd. Jouw klanten kunnen hierdoor direct een afspraak bij je maken.

Aan de slag met Treatwell

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe Treatwell je meer klanten brengt en je deze makkelijk online beheert. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om mobiele salons aan te sluiten.

Over je salon

Over jou

Treatwell gebruikt je gegevens alleen om telefonisch of via e-mail contact met je op te nemen over het al dan niet aansluiten van je salon.

Meer lezen over hoe Treatwell met je persoonlijke gegevens omgaat? Je vindt alles in onze privacy policy.