Wiegerbruinlaan 8A, Uithoorn

Browse services

All
Nails
Face

Our Work

Venue reviews

4,9
12 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik was bang dat wordt ik niet begrepen zoals bij de kapper doen ze net als of ze begrijpen je en dan krijg je andere kapsel dan je wilde. Toch was het mooi verassing. Alexandra luister goed en doet wat je wil. Zij heeft veel verstand van en doordat ben ik heel erg tevreden. Ik kan wel naar buiten zonder schaamte want me wenkbrauwen zien mooi en naturlijk uit. Heel erg bedankt.
I so happy thank you Aleksandra for profesjonalizm
Ze is de allerbeste in haar vak! Van iedereen in mijn omgeving die dezelfde behandeling heeft gedaan heb ik by far de mooiste wenkbrauwen!!!!!
Show more reviews...

Meet the team

Aleksandra
Eigenaar van AleksandraMicroblading en AleksandraVoetverzorging
5.0
6 reviews

About

Aleksandra (1980) is afkomstig uit Ex Yugoslavie, Macedonie. Vanaf haar 10de opgegroeid in Amstelveen en Haarlem. Na 17 jaar in de sales B2B te hebben gewerkt, in online marketing, heeft Aleksandra een heropleiding gedaan in Belgrado voor een opleiding Mocroblading. Bij Irma Hulscher Academie heef zij daarna haar PMU diploma gehaald en is daaruit AleksandraMicroblading ontstaan. Inmiddels deelt zij kennis door lessen aan te bieden bij Aleksandra Academie. Visie is kennis delen met collega’s. Eigenschappen: positief, vindingrijk, open, creatief, temperament, een gever en spontaan.

Services

Face
Nails
Physical therapy

Portfolio

Amenities

General
Pets are not allowed
Adults only
Products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Locally-made products
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to tube station

About

Aleksandra Microblading
Wiegerbruinlaan 8A
Uithoorn

Aleksandra Microblading in Uithoorn is volledig gespecialiseerd in permanente make-up. Wil jij een mooie en sprekende oogopslag zonder uren voor de spiegel door te brengen? In dat geval kun je permanente make-up overwegen. Deze vorm van make-up is perfect wanneer je minder tijd aan je beautyroutine wilt besteden en toch sprekende wenkbrauwen of eyeliner wilt.

Of je nu voor een subtiele of gedefinieerde look gaat, Aleksandra is op de hoogte van alle mogelijke technieken en weet precies welke toe te passen om het gewenste resultaat te bereiken. Professionaliteit en service zijn belangrijk voor haar. Ze zal je direct op je gemak stellen en uiteraard verlaat je de salon pas als je helemaal tevreden bent over je nieuwe look!

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
12:0021:00
SunSunday
12:0021:00

Beauty Salons nearby