Wiegerbruinlaan 8A, Uithoorn
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

4,9
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was bang dat wordt ik niet begrepen zoals bij de kapper doen ze net als of ze begrijpen je en dan krijg je andere kapsel dan je wilde. Toch was het mooi verassing. Alexandra luister goed en doet wat je wil. Zij heeft veel verstand van en doordat ben ik heel erg tevreden. Ik kan wel naar buiten zonder schaamte want me wenkbrauwen zien mooi en naturlijk uit. Heel erg bedankt.
I so happy thank you Aleksandra for profesjonalizm
Ze is de allerbeste in haar vak! Van iedereen in mijn omgeving die dezelfde behandeling heeft gedaan heb ik by far de mooiste wenkbrauwen!!!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aleksandra
Eigenaar van AleksandraMicroblading en AleksandraVoetverzorging
5.0
6 reviews

Over

Aleksandra (1980) is afkomstig uit Ex Yugoslavie, Macedonie. Vanaf haar 10de opgegroeid in Amstelveen en Haarlem. Na 17 jaar in de sales B2B te hebben gewerkt, in online marketing, heeft Aleksandra een heropleiding gedaan in Belgrado voor een opleiding Mocroblading. Bij Irma Hulscher Academie heef zij daarna haar PMU diploma gehaald en is daaruit AleksandraMicroblading ontstaan. Inmiddels deelt zij kennis door lessen aan te bieden bij Aleksandra Academie. Visie is kennis delen met collega’s. Eigenschappen: positief, vindingrijk, open, creatief, temperament, een gever en spontaan.

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Lokale producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij

Over

Aleksandra Microblading
Wiegerbruinlaan 8A
Uithoorn

Aleksandra Microblading in Uithoorn is volledig gespecialiseerd in permanente make-up. Wil jij een mooie en sprekende oogopslag zonder uren voor de spiegel door te brengen? In dat geval kun je permanente make-up overwegen. Deze vorm van make-up is perfect wanneer je minder tijd aan je beautyroutine wilt besteden en toch sprekende wenkbrauwen of eyeliner wilt.

Of je nu voor een subtiele of gedefinieerde look gaat, Aleksandra is op de hoogte van alle mogelijke technieken en weet precies welke toe te passen om het gewenste resultaat te bereiken. Professionaliteit en service zijn belangrijk voor haar. Ze zal je direct op je gemak stellen en uiteraard verlaat je de salon pas als je helemaal tevreden bent over je nieuwe look!

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
12:0021:00
ZoZondag
12:0021:00

Schoonheidssalons in de buurt