Rooseveltlaan 773, Utrecht
Home-based venue

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Our Work

Venue reviews

3,6
19 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb wimpers laten zetten one by one. Zij was binnen half uur klaar. Na 1 week zijn bijna alle wimpers eruit gevallen. Ik draag al heel vaak wimper extra dus ik weet hoe ik ermee om moet gaan. Ik heb aangegeven en werd netjes gezegd dat ik terug kon komen. Maar natuurlijk heeft mevr het dan heel erg druk en zit helemaal vol maar als je via treat well afspraak wilt plannen dan is er wel genoeg tijd beschikbaar. Ik zou haar niet aanbevelen. Maar goed. Ik ben inmiddels naar een ander geweest.
Show venue reply...
Geweldig 😍
Ze liet mij bijna schuldig voelen over het feit dat ik last minute geboekt had. Volgens mij hoort dat niet zo. Vervolgens heeft ze mij enorm afgezet. Volgens de prijzen die zij hier aangeeft zou ik 20 euro kwijt zijn voor benen en 30 voor brazilian. Ik moest 90 euro afrekenen!!! Achteraf zag ik dat en heb ik haar gemaild, maar nul reactie. Ze vulde mijn afspraak als 'gemist' in, zodat ik geen review achter kon laten denk ik? GA HIER NIET HEEN! Behandeling was ook nog slecht.
Show venue reply...
Brazilian wax gehad, behandeling was niet te doen. Was blij dat ik weg kon! Wax was veelste heet, en als je aangaf dat het te heet was. Gaf ze aan dat mijn pijngrens laag was. Geloof me vaak genoeg geharst, maar hier kom ik nooit meer. Handschoenen die plakte, grote gedeelte achtergelaten. Samenvatting hier kom ik nooit meer!
Show more reviews...

Meet the team

Christina
3.8
16 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal

Portfolio

About

Allroundbeauty by Christine
Rooseveltlaan 773
Utrecht

Allroundbeauty by Christine in Utrecht is een schoonheidssalon met een warme en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor ontspannende facials, maar ook voor huidverbeterende behandelingen, wimperextensions, harsen en permanente make-up.

Schoonheidsspecialiste Christina heeft een ware passie voor het vak en elke behandeling wordt aangepast aan je behoeftes. Ze heeft meer dan 8 jaar ervaring en vakkundigheid staat voorop.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
09:0022:00
TueTuesday
09:0022:00
WedWednesday
09:0022:00
ThuThursday
09:0022:00
FriFriday
09:0022:00
SatSaturday
10:0022:00
SunSunday
13:0022:00
Products used in this venue

Beauty Salons nearby