Rooseveltlaan 773, Utrecht
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,7
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne behandeling!
Ik heb wimpers laten zetten one by one. Zij was binnen half uur klaar. Na 1 week zijn bijna alle wimpers eruit gevallen. Ik draag al heel vaak wimper extra dus ik weet hoe ik ermee om moet gaan. Ik heb aangegeven en werd netjes gezegd dat ik terug kon komen. Maar natuurlijk heeft mevr het dan heel erg druk en zit helemaal vol maar als je via treat well afspraak wilt plannen dan is er wel genoeg tijd beschikbaar. Ik zou haar niet aanbevelen. Maar goed. Ik ben inmiddels naar een ander geweest.
Toon reactie salon...
Geweldig 😍
Ze liet mij bijna schuldig voelen over het feit dat ik last minute geboekt had. Volgens mij hoort dat niet zo. Vervolgens heeft ze mij enorm afgezet. Volgens de prijzen die zij hier aangeeft zou ik 20 euro kwijt zijn voor benen en 30 voor brazilian. Ik moest 90 euro afrekenen!!! Achteraf zag ik dat en heb ik haar gemaild, maar nul reactie. Ze vulde mijn afspraak als 'gemist' in, zodat ik geen review achter kon laten denk ik? GA HIER NIET HEEN! Behandeling was ook nog slecht.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Christina
3.9
17 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Allroundbeauty by Christine
Rooseveltlaan 773
Utrecht

Allroundbeauty by Christine in Utrecht is een schoonheidssalon met een warme en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor ontspannende facials, maar ook voor huidverbeterende behandelingen, wimperextensions, harsen en permanente make-up.

Schoonheidsspecialiste Christina heeft een ware passie voor het vak en elke behandeling wordt aangepast aan je behoeftes. Ze heeft meer dan 8 jaar ervaring en vakkundigheid staat voorop.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
13:0022:00
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt