B Cosmetics

Bierstraat 101
4,9
258 reviews
Bierstraat 101
Off peak

Browse services

All
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,9
258 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hier ook een tevreden klant van B cosmetics alles is een 10+ Waard! Via Brigitte geholpen aan een borstvergroting bij een chirurg die nu ook mijn moeder gaat opereren aan een borst reconstructie. Ik heb al 2x een kuur genomen bij Brigitte Carboxytherapie en mesohair Beiden kuren erg geweldig ervaren nu ga ik de vitamine kuur doen voor mijn droge huid. Ik hou van Bcosmetics
Super fijn geholpen. Doet geen behandelingen die overbodig zijn. Zeer deskundig en klantvriendelijk!
Goedemiddag, ik heb dinsdag de stap durven zetten en heb de Pdo draadlift gedaan bij B cosmetics zo ongelofelijk blij mee het resultaat wordt alleen maar beter maar nu al 100x meer verschil Dan voorheen wauw wat een waanzinnige behandeling ❤️ ik kom al een poosje bij bcosmetics en alle behandelingen zijn echt super! altijd tevreden met het resultaat voorzorg en nazorg! Brigitte de huidspecialist (eigenares ) is erg lief zorgzaam en kundig. De vrouwelijke arts die de draadlift doet is ook onwijs lief en erg goed in wat ze doet. Alles wordt goed uitgelegd en ging met een vertrouwt gevoel de behandeling in en vol trots de deur uit. Ik kom daar graag en beveel het ook iedereen aan met een slappe huid. 💖
Wordt altijd weer super goed geholpen door Brigitte. Ze luistert goed naar wat je zou willen maar geeft ook eerlijk advies wat zij wel of juist niet zou doen.
Nu al super mooi resultaat. Nog 2 behandelingen te gaan. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Geen last meer van haar uitval en nu al een zichtbaar vollere bos haar. Dank je wel Brigitte :)
Show more reviews...

Meet the team

Brigitte
B Cosmetics
5.0
132 reviews

About

B COSMETICS www.bcosmetics.nl Medisch & Cosmetisch instituut voor scalppigmentatie en huidverjonging huidverbetering

Services

Face
Medical & Dental

Portfolio

About

B Cosmetics
Bierstraat 101

Je spiegelbeeld moet passen bij je gevoel en hier helpen ze bij B Cosmetics graag mee. De luxe salon ligt in hartje Rotterdam met uitzicht op de Maas. Het is een instituut voor huidverjonging en ze zijn hier gespecialiseerd in lipolyse, carboxy, mesotherapie, scalppigmentatie en medisch tatoeëren. Eigenaresse Brigitte heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van schoonheid, esthetiek en huidverzorging. Je bent bij haar dus aan het juiste adres voor een nieuwe frisse uitstraling.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby