B Cosmetics

Scheepsmakershaven 58 Unit 13/ 3e verdieping, 3011VD Rotterdam
4,8
63 reviews
Scheepsmakershaven 58 Unit 13/ 3e verdieping, 3011VD Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
63 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een Scalppigmentatie gedaan bij B Cosmetics. Ik had inhammen die helaas steeds erger werden. Heel vervelend op zo’n jonge leeftijd! Maar gelukkig was daar met kleine pigmentatie puntjes weer wat aan te doen. Het ziet er nu uit alsof mijn haar strak geschorren ( zo ongeveer een halve millimeter ) Het lijkt nu net alsof ik weer haar heb waar ik jaren geen haar heb gehad. En het ziet er mooi en natuurlijk uit. Ik heb nu 3 sessies gehad en het resultaat mag er zeker zijn. Dan als laatste de Touch up behandeling. Ik scheer mijn haar om de 2 dagen zodat het precies mooi in elkaar overloopt. Mensen zien geen verschil! Het ziet er strak mooi en natuurlijk uit. Ik zou het iedereen aanraden die kaal wordt. Ik heb er heel veel plezier van. De behandeling is niet geheel pijnloos Het is een pigmentatie pen die hele kleine prikjes in de hoofdhuid geeft waarvan sommige vervelend kunnen zijn. Maar al met al de moeite waard geweest
Erik
17 uur geleden
Wendy
19 uur geleden
Brigitte is een prettig persoon en uiterst kundig in wat ze doet :-). Een aanrader!
Sheila
één maand geleden
Toon reactie salon...
Dit was mijn dierde afspraak bij Brigitte. Zij werkt snel en met goede advise en interessant konversatie. Ik ben blij nieuwe cosmetic treatment te proberen.
Iveta
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik heb een botox behandeling gedaan naast mn ogen en tussen mn wenkbrauwen en ben zeer tevreden met het resultaat. ook heb ik een mesotherapie gehad over mn hele gezicht. Al na 1x ziet mijn gezicht er veel frisser uit. Bianca is heel flexibel. Ik kwam onverwachts met mijn dochter mee maar ze heeft er toch voor gezorgd, ondanks haar drukke agenda, dat ze een plekje voor mij vrij kon maken.
Martina
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

B Cosmetics
Scheepsmakershaven 58 Unit 13/ 3e verdieping
3011VD Rotterdam

Je spiegelbeeld moet passen bij je gevoel en hier helpen ze bij B Cosmetics graag mee. De luxe salon ligt in hartje Rotterdam met uitzicht op de Maas. Het is een instituut voor huidverjonging en ze zijn hier gespecialiseerd in lipolyse, carboxy, mesotherapie, scalppigmentatie en medisch tatoeëren. Eigenaresse Brigitte heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van schoonheid, esthetiek en huidverzorging. Je bent bij haar dus aan het juiste adres voor een nieuwe frisse uitstraling.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt