B-massages

4,7
10 reviews
Poirterslaan 29, Eindhoven

Browse services

Venue reviews

4,7
10 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ontzettend vriendelijke, warme en open vrouw, stelt je op je gemak en legt alles helder uit. Neemt de tijd voor jou en je problemen of ongemakken zowel fysiek en mentaal en denkt mee wat voor andere alternatieve behandelingen eventueel ook bevorderend voor je herstel zouden kunnen zijn. Een holistische benadering.
Show venue reply...
Hele vriendelijke mevrouw. Heel erg goed in haar vak en haar handen zijn geweldig. Heb echt erg genoten van de massage
Show venue reply...
Goed en volkomen geruststellend!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Veronique
Founder by B-massages

About

Mijn naam is Veronique van Uden, ben moeder van 4 kinderen en gediplomeerd integraal holistisch masseuse. Levenservaring heeft mij gebracht dat ik me dicht bij de natuur voel staan en de energie van anderen goed kan volgen. Blokkades, trauma “s, stress en emoties worden uitgenodigd losgelaten te worden. Hoe meer ik er voor mezelf kan zijn hoe meer ik er kan zijn voor jou. Tools heb ik geleerd en krijg ik nog steeds aangereikt via de HBO opleiding voor ontspanningsmasseur en massagetherapeut bij Positive Touch. Het is mijn passie me te verbinden met mensen en dmv massage als tool de ander te kunnen spiegelen in bewustwording. Mijn motto; ontspan de wereld begin bij jezelf. 💫 Ik heet je welkom in mijn praktijk. Véronique

Services

Massage

Amenities

General
Pets are not allowed
Adults only
Payment methods
Cash accepted
Location
Close to bus stop
Paid parking available
Languages spoken
English
Dutch

About

B-massages
Poirterslaan 29
Eindhoven

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven. Kies je voor een stevige Deep Tissue massage of ga je voor totale rust met een ontspanningsmassage? Hier kan je alle stress even van je af laten glijden.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar met de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

MonMonday
10:0021:30
TueTuesday
Closed
WedWednesday
12:0021:30
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby