Poirterslaan 29, Eindhoven
Vandaag open: 20:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Thank you so much. Taught me the importance of breathing and connecting the body and mind
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Therapie en een erg fijne massage in 1. Ik zou het iedereen aanbevelen en kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Ik boekte een ontspanningsmassage maar dit heb ik mijns inzien niet gekregen. Het voelde mee als een therapie sessie waar ik niet om gevraagd had. De nacht en dag na de behandeling had ik verschrikkelijk veel pijn veel meer dan voor de behandeling (ik kwam met heup klachten en pijn in mijn lijf). De dagen erna werd het wat minder maar nu 3 dagen nadien nog steeds meer pijn dan voorheen, ik ben erg ontevreden. Veronique was vriendelijk maar sloot niet aan op mijn behoefte.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Veronique
Founder by B-massages
4.7
14 reviews

Over

Mijn naam is Veronique van Uden, ben trotse moeder van 4 kinderen en gediplomeerd holistisch integraal massagetherapeute. Mijn niche is massagetherapie waarbii trauma’s, stress, emoties en fysieke klachten die in het moment aanwezig zijn of herhaaldelijk terug komen, kunnen worden uitgewerkt. Daarnaast kan bij therapie ook een persoonlijk thema, overtuiging of een persoonlijk issue worden ingebracht. Ik heb de meeste ervaring met stress, onzekerheden, angsten, faalangst, burnout, trauma’s en moeilijk in het gevoel komen. Hoe meer ik er voor mezelf kan zijn hoe meer ik er kan zijn voor jou. Tools heb ik geleerd en krijg ik nog steeds aangereikt via de HBO geaccrediteerde opleiding Positive Touch en andere bij- en nascholingen. Life events hebben mij een kracht in me laten zien die ik nu heel zuiver kan inzetten in dit helende werk. Ik leef vanuit mijn waarden; verbinding, verschil kunnen maken en vrijheid. Het is mijn passie te verbinden en de massage als tool te gebruiken de ander te spiegelen in bewustwording waardoor beweging kan ontstaan en daarmee een betere balans. Je zult verstelt staan hoeveel meer niet aangeraakte gebieden wij in ons hebben. Mijn motto; ontspan de wereld begint bij een ontspannen zelf 💫 Ik heet je welkom in mijn praktijk. 🙏 Véronique van Uden B-massages Bewustwording - Beweging - Balans Ps Er bestaat vanaf 1 okt de mogelijkheid voor facturering voor een deelse vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij de volgende verzekeringen in het jaar 2021. Informeer daarover zelf je verzekering. In geval van aantoonbaar gebrek aan financien wil ik je graag tegemoed komen waar dat voor beiden goed voelt. Zilveren Kruis Avero achmea FBTO OZF ONVZ PNOzorg VVAA Menzis PMA Anderzorg

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Afstand houden tussen klanten verplicht
Alleen contactloos betalen
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen

Over

B-massages
Poirterslaan 29
Eindhoven

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven. Kies je voor een stevige Deep Tissue massage of ga je voor totale rust met een ontspanningsmassage? Hier kan je alle stress even van je af laten glijden.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar met de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
20:0022:00
WoWoensdag
13:0022:00
DoDonderdag
19:0022:00
VrVrijdag
16:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt