B-massages

4,6
42 reviews
Poirterslaan 29, Eindhoven
Maandag open: 10:00 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Not what I expected when I booked this message but what an experience! If you go for the first time book the longest session, you will need the time to talk to this incredible woman.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Veronique was erg behulpzaam en probeerde steeds opnieuw om iets los te maken bij mij. Ik heb erg gewaardeerd dat ze de tijd nam voor de behandeling.
Veronica is een betrokken, deskundige en bevlogen massagetherapeute. Ik ging voor een ontspannings massage, maar na de intake kreeg ik een andere massage. Ook goed en Veronica neemt er echt de tijd voor.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Veronique
Founder by B-massages
4.6
21 reviews

Over

Mijn naam is Veronique van Uden, ben trotse moeder van 4 kinderen en gediplomeerd holistisch integraal massagetherapeute. Mijn niche is massagetherapie waarbii trauma’s, stress, emoties en fysieke klachten die in het moment aanwezig zijn of herhaaldelijk terug komen, kunnen worden uitgewerkt. Daarnaast kan bij therapie ook een persoonlijk thema, overtuiging of een persoonlijk issue worden ingebracht. Ik heb de meeste ervaring met stress, onzekerheden, angsten, faalangst, burnout, trauma’s en moeilijk in het gevoel komen. Hoe meer ik er voor mezelf kan zijn hoe meer ik er kan zijn voor jou. Tools heb ik geleerd en krijg ik nog steeds aangereikt via de HBO geaccrediteerde opleiding Positive Touch en andere bij- en nascholingen. Life events hebben mij een kracht in me laten zien die ik nu heel zuiver kan inzetten in dit helende werk. Ik leef vanuit mijn waarden; verbinding, verschil kunnen maken en vrijheid. Het is mijn passie te verbinden en de massage als tool te gebruiken de ander te spiegelen in bewustwording waardoor beweging kan ontstaan en daarmee een betere balans. Je zult verstelt staan hoeveel meer niet aangeraakte gebieden wij in ons hebben. Mijn motto; ontspan de wereld begint bij een ontspannen zelf 💫 Ik heet je welkom in mijn praktijk. 🙏 Véronique van Uden B-massages Bewustwording - Beweging - Balans Ps Er bestaat vanaf 1 okt de mogelijkheid voor facturering voor een deelse vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij de volgende verzekeringen in het jaar 2021. Informeer daarover zelf je verzekering. In geval van aantoonbaar gebrek aan financien wil ik je graag tegemoed komen waar dat voor beiden goed voelt. Zilveren Kruis Avero achmea FBTO OZF ONVZ PNOzorg VVAA Menzis PMA Anderzorg

Behandelingen

Massage
Lichaam

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Afstand houden tussen klanten verplicht
Alleen contactloos betalen
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen

Over

B-massages
Poirterslaan 29
Eindhoven

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven. Kies je voor een stevige Deep Tissue massage of ga je voor totale rust met een ontspanningsmassage? Hier kan je alle stress even van je af laten glijden.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar met de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
20:0022:00
WoWoensdag
12:3022:00
DoDonderdag
20:0022:00
VrVrijdag
16:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt