Poirterslaan 29, Eindhoven

Alle behandelingen

Reviews

4,6
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een fijne/apparte ervaring, om de onderliggende pijn te voelen en er iets mee te doen. Wellicht tot snel.
Toon reactie salon...
Ik werd hartelijk ontvangen door Veronique. Ze nam alle tijd voor mijn verhaal. De massage heeft mij geholpen emoties los te laten. Veronique reageerde daar erg liefdevol en helpend op. Dank je wel, Veronique!
Toon reactie salon...
Ontzettend vriendelijke, warme en open vrouw, stelt je op je gemak en legt alles helder uit. Neemt de tijd voor jou en je problemen of ongemakken zowel fysiek en mentaal en denkt mee wat voor andere alternatieve behandelingen eventueel ook bevorderend voor je herstel zouden kunnen zijn. Een holistische benadering.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Veronique
Founder by B-massages
5.0
6 reviews

Over

Mijn naam is Veronique van Uden, ben moeder van 4 kinderen en gediplomeerd integraal holistisch masseuse. Levenservaring heeft mij gebracht dat ik me dicht bij de natuur voel staan en de energie van anderen goed kan volgen. Blokkades, trauma “s, stress en emoties worden uitgenodigd losgelaten te worden. Hoe meer ik er voor mezelf kan zijn hoe meer ik er kan zijn voor jou. Tools heb ik geleerd en krijg ik nog steeds aangereikt via de HBO opleiding voor ontspanningsmasseur en massagetherapeut bij Positive Touch. Het is mijn passie me te verbinden met mensen en dmv massage als tool de ander te kunnen spiegelen in bewustwording. Mijn motto; ontspan de wereld begin bij jezelf. 💫 Ik heet je welkom in mijn praktijk. Véronique

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Afstand houden tussen klanten verplicht
Alleen contactloos betalen
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen

Over

B-massages
Poirterslaan 29
Eindhoven

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven. Kies je voor een stevige Deep Tissue massage of ga je voor totale rust met een ontspanningsmassage? Hier kan je alle stress even van je af laten glijden.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar met de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

MaMaandag
10:0021:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0021:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt