De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Oorspronkelijk kwam ik ben ik begonnen omdat ik veel last had van stijve schouders. Door de massagetherapie ben ik er achter gekomen dat er veel meer schuil ging achter deze klachten dan ik eerst dacht. Ik kwam er achter dat ik klaar was om een aantal dingen in mijn leven te veranderen. Het volgen van de massagetherapie heeft niet alleen gezorgd voor soepele spieren maar zorgde er ook voor dat ik gewisseld ben van werkgever en dat ik meer ben gaan sporten. Al met al een echte aanrader!
Toon reactie salon...
Massage en gesprekken maken een balans om jezelf te mogen zijn
Toon reactie salon...
Veronique is een kundige, warme vrouw die meteen vertrouwen geeft door te starten met een rustig kennismakingsgesprek. Vervolgens start de behandeling en daarin gebeuren hele bijzondere dingen. Opgeslagen emoties in je lijf weet ze te traceren en masseert ze los. Echt uniek wat er dan gebeurt en wat het effect dan is. Aanrader voor iedereen die meer wil ontspannen en van ‘stijve spieren’ af wil die ontstaan zijn door stress en emoties!
Toon reactie salon...
Ik werd ontzettend warm ontvangen door Veronique. De massage is heerlijk en precies waar ik behoefte aan had. Ook vind ik de integrale massage heel bijzonder, omdat je zelf je ‘blokkades’ weg ademt. Zeer aan te raden als je emotioneel of fysiek niet lekker in je vel zit.
Toon reactie salon...
Een geweldige therapeute die echt begaan is met je 5 sterren all the way !
Toon reactie salon...
1
2