Beauté Totale Didi

Laar 57 E, Nistelrode, 5388HC

Sorry, Beauté Totale Didi is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Schoonheidssalon Être Belle

102 reviews
Snellestraat 36, 's-Hertogenbosch

Jolly's Beauty Bar

642 reviews
Leeghwaterlaan, 80, 's-Hertogenbosch

Popular services

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental
Counselling & Holistic

Venue reviews

4,6
10 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb genoten van de behandeling: mijn voetjes (en ik) waren hier zo aan toe!
Proffesioneel advies gericht op mijn huid.
Ik kom al n jaartje of wat bij Didi, zij is een topper wat betreft behandelingen. Zij weet hoe het moet. Ze legt goed uit hoe en waarvoor het allemaal is, in gezichtsmassages is ze erg goed, ze legt haar hele ziel en zaligheid erin. Kan niet anders zeggen.
Ik kom vaker in deze salon, De medewerkers zijn erg vakkundig, klantvriendelijk en in voor een praatje. Ik ben altijd erg tevreden over het resultaat.
Beaute Totale Didi een een salon met de hoofdletter S van service. Een sfeervolle ambiance waar alles klopt ( uitstraling, warmte, muziek en geur) krijg je een fantastische behandeling met veel oog voor het individu en perfectie. De behandeling wordt met veel tijd, rust en aandacht uitgevoerd...buitengewoon ontspannend. Ook last minute afspraken worden ingepland vanuit de klant is koning. Didi is als eigenaresse een vakkundige specialiste die haar vak verstaat. Een aanrader voor een ieder die een behandeling op maat zoekt. Met vriendelijke groet, Anne Marie Eeftink
Show more reviews...

About

Beauté Totale Didi
Laar 57 E
5388HC Nistelrode

Bij Beauté Totale Didi zijn ze gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Ze gaan voor resultaat en volgen hiervoor een voor jouw huid samengesteld plan. Hun expertise ligt vooral op het gebied van huidspecialistische zorg zoals acnetherapie, bindweefseltherapie, pigmentvlekken verminderen, littekens verminderen, rosaceatherapie, definitief ontharen en anti-aging. Ze zijn aangesloten bij ANBOS.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:1517:30
WedWednesday
09:0013:00
ThuThursday
11:0018:00
FriFriday
09:1517:30
SatSaturday
10:0015:00
SunSunday
Closed