Beauté Totale Didi

Laar 57 E, Nistelrode, 5388HC

Sorry, Beauté Totale Didi is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Schoonheidssalon Être Belle

97 reviews
Eikakkerhoeven 73, 5242KL Rosmalen

Jolly's Beauty Bar

609 reviews
Leeghwaterlaan, 80, 's-Hertogenbosch

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,6
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb genoten van de behandeling: mijn voetjes (en ik) waren hier zo aan toe!
Proffesioneel advies gericht op mijn huid.
Ik kom al n jaartje of wat bij Didi, zij is een topper wat betreft behandelingen. Zij weet hoe het moet. Ze legt goed uit hoe en waarvoor het allemaal is, in gezichtsmassages is ze erg goed, ze legt haar hele ziel en zaligheid erin. Kan niet anders zeggen.
Ik kom vaker in deze salon, De medewerkers zijn erg vakkundig, klantvriendelijk en in voor een praatje. Ik ben altijd erg tevreden over het resultaat.
Beaute Totale Didi een een salon met de hoofdletter S van service. Een sfeervolle ambiance waar alles klopt ( uitstraling, warmte, muziek en geur) krijg je een fantastische behandeling met veel oog voor het individu en perfectie. De behandeling wordt met veel tijd, rust en aandacht uitgevoerd...buitengewoon ontspannend. Ook last minute afspraken worden ingepland vanuit de klant is koning. Didi is als eigenaresse een vakkundige specialiste die haar vak verstaat. Een aanrader voor een ieder die een behandeling op maat zoekt. Met vriendelijke groet, Anne Marie Eeftink
Toon meer reviews...

Over

Beauté Totale Didi
Laar 57 E
5388HC Nistelrode

Bij Beauté Totale Didi zijn ze gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Ze gaan voor resultaat en volgen hiervoor een voor jouw huid samengesteld plan. Hun expertise ligt vooral op het gebied van huidspecialistische zorg zoals acnetherapie, bindweefseltherapie, pigmentvlekken verminderen, littekens verminderen, rosaceatherapie, definitief ontharen en anti-aging. Ze zijn aangesloten bij ANBOS.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:1517:30
WoWoensdag
09:0013:00
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
09:1517:30
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten