Beauty by Marit

Paul Krugerstraat 17, 2021XL Haarlem
4,6
105 reviews
Paul Krugerstraat 17, 2021XL Haarlem

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,6
105 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Alles was naar wens
Marit is zeer professioneel, heeft kennis van de behandelingen , zeer empathisch en klantgericht! Waar Marit uitzonderlijk goed in is , ze straalt rust uit , dat geeft vertrouwen en een veilig gevoel!!
Ik ben altijd zeer tevreden over Marit en kom graag elke keer terug om mijn bovenbenen te harsen. Ze is zeer zorgvuldig en loopt alles nog even na met een pincet, ik ben altijd blij met het resultaat!
Hoewel de behandeling “wenkbrauwen - threaden” in de Treatwell app heet, was threaden geen mogelijkheid. Enkel waxen en epileren. Jammer, maar geen ramp. Ik vond het wel heel vervelend dat mijn wenkbrauwen veel dunner geëpileerd zijn dan ik had aangegeven te willen. Voor het begin gaf ik aan dat ik liever volle wenkbrauwen heb dan dunne wenkbrauwen. Toch zijn mijn wenkbrauwen veel dunner uitgevallen dan gewild. Daarbij zijn mijn wenkbrauwen erg ongelijk geëpileerd. Nu is een van de twee dunner en veel korter dan de andere. Dit heb ik nog geprobeerd aan te geven, maar dit werd geweten aan het feit dat mijn wenkbrauwen anders groeien qua haargroei. Begrijpelijk, maar er was absoluut meer haar om mee te werken waardoor het niet zo ongelijk eruit had hoeven zien. Voor de afspraak waren mijn wenkbrauwen rommelig, maar niet zo ongelijk. Er is gewoon teveel weg gehaald waardoor het nu ongelijk is en te dun. Ik kom hier niet meer terug helaas.
Marit is rustig en prettig in het contact. De salon is fijn schoon. De massage was lekker, nadeel is rechtop Zitten zonder te leunen op rand massagebank (want hoog zwanger en liggen op buik of rug dus niet meer mogelijk), want helemaal alles loslaten wat vaak zo lekker is bij een massage lukte mij niet. Laatste gedeelte met bank omhoog waardoor ik kon zitten was aangenaam! Prima ervaring maar ik kies toch liever voor een massage met mogelijkheid tot buikligging.
Show more reviews...

Meet the team

Marit
4.9
46 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Beauty by Marit
Paul Krugerstraat 17
2021XL Haarlem

Werken aan je natuurlijke schoonheid. Dit is wat centraal staat bij Beauty By Marit. Bij deze salon kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor diverse beautytreatments. De behandelingen worden uitgevoerd met uitsluitend natuurlijke producten van het merk Esse Organic Skincare. Dit zorgt voor een unieke ervaring op je huid met zichtbare resultaten. Marit heeft een duidelijke visie, namelijk: gerichte huidverzorging en -verbetering bieden met hoogwaardige organische, biologische producten in een omgeving waar ontspanning, zuiverheid en kwaliteit centraal staan.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:3017:30
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:3017:30
SatSaturday
09:3017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2017

Beauty Salons nearby