Beauty by Marit

Paul Krugerstraat 17, 2021XL Haarlem
4,6
103 reviews
Paul Krugerstraat 17, 2021XL Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
103 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben altijd zeer tevreden over Marit en kom graag elke keer terug om mijn bovenbenen te harsen. Ze is zeer zorgvuldig en loopt alles nog even na met een pincet, ik ben altijd blij met het resultaat!
Hoewel de behandeling “wenkbrauwen - threaden” in de Treatwell app heet, was threaden geen mogelijkheid. Enkel waxen en epileren. Jammer, maar geen ramp. Ik vond het wel heel vervelend dat mijn wenkbrauwen veel dunner geëpileerd zijn dan ik had aangegeven te willen. Voor het begin gaf ik aan dat ik liever volle wenkbrauwen heb dan dunne wenkbrauwen. Toch zijn mijn wenkbrauwen veel dunner uitgevallen dan gewild. Daarbij zijn mijn wenkbrauwen erg ongelijk geëpileerd. Nu is een van de twee dunner en veel korter dan de andere. Dit heb ik nog geprobeerd aan te geven, maar dit werd geweten aan het feit dat mijn wenkbrauwen anders groeien qua haargroei. Begrijpelijk, maar er was absoluut meer haar om mee te werken waardoor het niet zo ongelijk eruit had hoeven zien. Voor de afspraak waren mijn wenkbrauwen rommelig, maar niet zo ongelijk. Er is gewoon teveel weg gehaald waardoor het nu ongelijk is en te dun. Ik kom hier niet meer terug helaas.
Marit is rustig en prettig in het contact. De salon is fijn schoon. De massage was lekker, nadeel is rechtop Zitten zonder te leunen op rand massagebank (want hoog zwanger en liggen op buik of rug dus niet meer mogelijk), want helemaal alles loslaten wat vaak zo lekker is bij een massage lukte mij niet. Laatste gedeelte met bank omhoog waardoor ik kon zitten was aangenaam! Prima ervaring maar ik kies toch liever voor een massage met mogelijkheid tot buikligging.
Marit neemt de tijd voor je. Laat je op je gemak voelen. Ik voel me heerlijk en ontspannen en herboren. Dank je wel. Ik ga vanaf nu elke maand!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marit
4.9
44 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Beauty by Marit
Paul Krugerstraat 17
2021XL Haarlem

Werken aan je natuurlijke schoonheid. Dit is wat centraal staat bij Beauty By Marit. Bij deze salon kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor diverse beautytreatments. De behandelingen worden uitgevoerd met uitsluitend natuurlijke producten van het merk Esse Organic Skincare. Dit zorgt voor een unieke ervaring op je huid met zichtbare resultaten. Marit heeft een duidelijke visie, namelijk: gerichte huidverzorging en -verbetering bieden met hoogwaardige organische, biologische producten in een omgeving waar ontspanning, zuiverheid en kwaliteit centraal staan.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt