Beursstraat 39,, Amsterdam, 1012JV
Open Today: 10:00 - 20:00
Off peak

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Body

Venue reviews

3,8
119 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ivor van Werven
Ik ben gewoon opgelicht. Betaalt voor mijn Wimpersextenions en Silvia was niet aanwezig op mijn afgesproken tijdstip. Mijn geld nog niet terug gehad. Groetjes Dagmar
Silvia was drie kwartier te laat, en bood haar excuses ook niet aan. De make-up zelf was goed, en de sfeer was oke! Wel liepen er constant mensen naar binnen, en was er weinig sprake van privacy. Persoonlijk zou ik niet nog een keer gaan.
Silvia is een hele aardige dame en mijn wimpers zien er erg natuurlijk uit.
Show venue reply...
Heel tevreden!
Show more reviews...

Meet the team

Silvia
Schoonheidsspecialiste
4.2
84 reviews

About

Mijn naam is Silvia Rodriguez en ben van Peruaanse afkomst. Ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels. Ik vind het heel leuk met verschillende mensen om te gaan, verschillende talen te spreken en gasten te helpen. Zeven jaar geleden ging ik voor het eerste naar een schoonheidssalon. Na een gezichtsbehandeling was mijn gezicht goed gehydrateerd en heel glad. Ik dacht: “Dit is precies wat ik wil doen!!”. Ik ben de opleiding voor schoonheidsspecialist gaan volgen en vond de lessen over huidafwijkingenhet leukst. Als schoonheidsspecialiste heb ik veel kennis van de huid en het lichaam. Ik vind het leuk deze kennis met mijn klanten te delen.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Beauty Salon Silvia
Beursstraat 39,
1012JV Amsterdam

Ook midden in het drukke centrum van Amsterdam is het mogelijk om even te ontspannen bij Beauty Salon Silvia. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van fijne op de huid afgestemde gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, massages, harsen, manicures, pedicures, microblanding, make-up of wimper- of wenkbrauwextensions. Met hun uitgebreide aanbod zit er vast en zeker iets tussen waar jij van wilt genieten. Het team van Beauty Salon Silvia volgt geregeld trainingen waardoor ze op de hoogte blijven van de meest recente technieken om jou te kunnen voorzien van een professionele behandeling.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby