Beursstraat 39,, Amsterdam, 1012JV
Vandaag open: 10:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,0
116 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Silvia is een hele aardige dame en mijn wimpers zien er erg natuurlijk uit.
Toon reactie salon...
Heel tevreden!
Super!
Nadat de pedicure voorbij was en ik opstond, bleek er een stuk glas op mijn stoel te liggen waar ik in heb gezeten de gehele pedicure. Er zat een gat in mijn Levi's broek en een gat in mijn been. Naast dat ik een pleister en alcohol heb gekregen voor de wond, is er verder niks mee gedaan.
Informal style of welcoming but Silvia is kind and very sweet. Unfortunately just got one treatment since one staff person (although not specified) was missing. I could have been advised about this before but they refunded me immediately for that
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Silvia
Schoonheidsspecialiste
4.3
81 reviews

Over

Mijn naam is Silvia Rodriguez en ben van Peruaanse afkomst. Ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels. Ik vind het heel leuk met verschillende mensen om te gaan, verschillende talen te spreken en gasten te helpen. Zeven jaar geleden ging ik voor het eerste naar een schoonheidssalon. Na een gezichtsbehandeling was mijn gezicht goed gehydrateerd en heel glad. Ik dacht: “Dit is precies wat ik wil doen!!”. Ik ben de opleiding voor schoonheidsspecialist gaan volgen en vond de lessen over huidafwijkingenhet leukst. Als schoonheidsspecialiste heb ik veel kennis van de huid en het lichaam. Ik vind het leuk deze kennis met mijn klanten te delen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Beauty Salon Silvia
Beursstraat 39,
1012JV Amsterdam

Ook midden in het drukke centrum van Amsterdam is het mogelijk om even te ontspannen bij Beauty Salon Silvia. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van fijne op de huid afgestemde gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, massages, harsen, manicures, pedicures, microblanding, make-up of wimper- of wenkbrauwextensions. Met hun uitgebreide aanbod zit er vast en zeker iets tussen waar jij van wilt genieten. Het team van Beauty Salon Silvia volgt geregeld trainingen waardoor ze op de hoogte blijven van de meest recente technieken om jou te kunnen voorzien van een professionele behandeling.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt