Beautylounge Nature

Kopsstraat 1, 2152CV Nieuw-Vennep
4,7
99 reviews
Kopsstraat 1, 2152CV Nieuw-Vennep

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Our Work

Venue reviews

4,7
99 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gewoon goed. En zeer vriendelijk!
Wenkbrauwen geverfd, en geharst. Chantal heeft het naar alle tevredenheid gedaan. Volgende keer ga ik zeker weer naar haar toe!!
De geur van de behandeling was niet wat ik verwachtte Ik heb een kuur genomen dus over 4 weken weet ik wat de behandeling heeft gedaan.
Show more reviews...

Meet the team

Chantal
Schoonheidsspecialiste
4.8
57 reviews

About

Mijn naam is Chantal. Eigenaresse van Beautylounge nature. Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd natuurgeneeskundige en heb brede orthomoleculaire kennis. In mijn salon werk ik met volledig natuurlijke producten en naast huidverzorging vind ik verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Ik probeer ook altijd een combinatie advies mee te geven voor zowel schoonheid van binnen- en buitenaf. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon, zodat we samen aan natuurlijke huidverbetering kunnen werken. 🍀

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

Portfolio

About

Beautylounge Nature
Kopsstraat 1
2152CV Nieuw-Vennep

Gevestigd in Sportcentrum Nieuw-Vennep vind je Beautylounge Nature. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Eigenaresse Chantal heeft in 2004 de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond en heeft daarna diverse cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te kunnen geven. Tevens is Chantal natuurgeneeskundig therapeut, dus weet ze precies hoe jij kunt werken aan jouw schoonheid van binnenuit. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke en biologische cosmetica. Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo kun je een ontspannende lichaamsmassage of hot stone massage ondergaan om de hectiek van het drukke leven even te kunnen vergeten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0014:30
WedWednesday
09:0011:30
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby