Beautylounge Nature

4,6
177 reviews
Kopsstraat 1, Nieuw Vennep, 2152CV

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,6
177 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Very professional, great experience
Makkelijk om afspraak te maken. Goede locatie, deskundig en ontspannen sfeer.
Fijne behandeling, wel korter dan de aangegeven 1 uur en 15 munuten (1 uur na binnenkomst had ik afgerekend). Wel wat geluid van de sportschool en receptie te horen tijdens de behandeling (uitgebreide gesprekken aan de balie zijn te volgen).
Fijne behandeling, vakundig. Goede huid analyse.
De massage was weer heerlijk! Ik ga snel weer boeken!
Show more reviews...

About

Beautylounge Nature
Kopsstraat 1
2152CV Nieuw Vennep

Gevestigd in Sportcentrum Nieuw-Vennep vind je Beautylounge Nature. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Eigenaresse Chantal heeft in 2004 de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond en heeft daarna diverse cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te kunnen geven. Tevens is Chantal natuurgeneeskundig therapeut, dus weet ze precies hoe jij kunt werken aan jouw schoonheid van binnenuit. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke en biologische cosmetica. Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo kun je een ontspannende lichaamsmassage of hot stone massage ondergaan om de hectiek van het drukke leven even te kunnen vergeten.

Over het team: Mijn naam is Chantal. Eigenaresse van Beautylounge nature. Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd natuurgeneeskundige en heb brede orthomoleculaire kennis. In mijn salon werk ik met volledig natuurlijke producten en naast huidverzorging vind ik verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Ik probeer ook altijd een combinatie advies mee te geven voor zowel schoonheid van binnen- en buitenaf. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon, zodat we samen aan natuurlijke huidverbetering kunnen werken.

Beauty Salons nearby